Culoarea ochilor spune cat de mincinosi suntem

Oamenii au incercat, de-a lungul timpului, să clasifice care sunt persoanele cele mai predispuse să mintă des, in funcţie de mai multe caracteristici ale acestora. Printre criteriile de clasificare se numara zodia din care face parte individul insa regasim si culoare ochilor. Potrivit credintelor si datinilor din popor, culoare ochilor ar trăda cu exactitate cât de mult minte o persoana. Sa nu uităm ce zice un vechi proverb românesc ''ochii verzi niciodata sa nu-i crezi''.

In cele ce urmează, vom vedea cât de mult minte un om, în funcţie de culoarea ochilor.

Dacă ai ochii albaştrii
Cei ochii albaştri sunt vor minţi pentru a obtine ceea ce doresc. Oamenii cu ochii albastri mint nu pentru a face rău ci pentru a se descrie altfel decât sunt. Persoanele care au ochi albaştri sunt destul de mincinoşi şi ajung uneori chiar să creadă ceea ce spun în legătură cu propria persoana, deşi nu este adevarat.

copilas simpatic cu niste ochi albastrii minunati

Dacă ochii tăi sunt căprui
Cei care au ochii caprui sunt consideraţi a fi destul de sinceri. Ochii lor trădeaza simplitate şi incapacitatea de a dori cu desăvârsire să ascundă adevarul.Aceştia pot minţi doar la nevoie mare şi doar dacă au cu adevărat un motiv intemeiat pentru a face acest lucru.

Cei care au ochii verzi
Aceştia sunt consideraţi mai mult parşivi decât mincinoşi. Ei mint de plăcere şi cu adevărat sunt unii dintre cei mai mincinoşi oameni din lume. Pentru astfel de oameni, a minţi este un fel de viaţa de multe ori. Sunt consideraţi a fi destul de periculoşi, având in vedere că au o capacitate nebanuită de a ţine minte aproape toate minciunile pe care le spun, fiind foarte greu sa fie deconspiraţi.

aishwarya rai una din cele mai frumoase persoane de pe glob are ochii verzi

Dacă are ochii gri
Oamenii cu ochii gri sunt consideraţi a fi persoane pure care incearcă să stea cţt pot de mult de departe de minciună. Aceşti oameni pot chiar să ajungă in incurcături mari din cauza simplului fapt că nu mint.Din păcate sunt rare persoanele care au ochii de culoare gri.

Persoanele cu ochii violeţi
Oamenii care au ochii violet sunt destul de rar si sunt considerati a fi mincinoşi de ocazie. Ei speculeaza aproape orice oportunitate pe care le-o oferă viaţa si dacă nu pot profita de pe urma ei în mod natural, recurg la minciuna. Spre deosebire de oamnii cu ochii verzi, oamenii cu ochii violeţi sunt destul de atenţi să nu cumva să răneasca pe cineva cu minciunile lor.

cum arata ochii violet care sunt cei mai rari ochi din lume

Persoanele cu ochii aurii
Oamenii cu ochii aurii sunt consideraţi a fi mincinoşi pentru a obţine profit. Ei sunt cei care se incadrează cel mai bine în zicala “ochii sunt poarta sufletului”, având în vedere că mai toată viaţa urmăresc bogaţii.

Cei care au ochii negri
Oamenii cu ochii complet negri se intâlnesc şi ei destul de rar. Sunt caracterizati ca fiind persoane drepte care ştiu să citească sufletul unui om şi tocmai datorită acestui lucru se pare că detestă minciuna. Stiu să ţină secrete şi stiu cum să evite să fie puşi în situaţii în care să trebuiasca să mintă.
Mai nouă Mai veche

نموذج الاتصال