Urari si mesaje SMS de Paste

Se apropie Paştele şi fiecare din noi dorim să le transmitem celor dragi sentimentele noastre către ei. Cel mai simplu mod este de a le trimite un mesaj SMS sau un mail cu urări. Dacă sunteţi in pană de inspiraţie noi vă oferim cateva mesaje cu care puteţi să ii bucuraţi pe cei dragi.

- Cu ocazia Învierii Domnului vrem să va urăm toate cele bune: lumina în suflet, dragoste şi sănătate. Hristos a Înviat! Să va bucure Dumnezeu, să va dea sănătate, să aveţi continuitate, iar bucuriile să ţină la distanţă toate necazurile! Paşte Fericit!

- O data pe an e Paştele. O zi specială, plină de arome ale bucatelor alese şi parfumul florilor de sezon. Paşte Fericit!

- În această zi de sărbătoare vreau să va urez ţie şi familiei tale multă sănătate, înţelepciune şi putere. Paşte Fericit! Să te protejeze îngerii, supărările să treacă, bunăstarea să te îmbrăţişeze, şi Dumnezeu să te binecuvânteze mereu. Hristos a Înviat!

- Pentru unii, Paştele e un moment de întregire a familiei, în care îşi doresc pace şi bucurie. Pentru alţii, e o zi în care se distrează ceva mai mult sau scapă de serviciu ori de şcoală. Pentru mine e pur şi simplu o zi minunată, pe care vreau să o împărtăşesc cu voi. Paşte fericit!

Felicitare pentru Sarbatorile de Paste


- Fie ca bucuria Învierii Domnului să vă aducă în suflet linişte, pace şi fericirea de a petrece aceste clipe magice alături de cei dragi. Hristos a înviat!
Sper că Sfântă sărbătoare de Paşte să îţi aducă lumina şi multă fericire în inimă. Hristos a Înviat!

- Fie că bucuria Învierii Domnului să va aducă în suflet numai lumina şi fericire şi mult timp petrecut alături de cei aproape inimii tale. Paşte fericit şi Hristos a Înviat!

- Fie că sfântă sărbătoare a învierii Domnului să va aducă cele patru taine divine: lumina, înţelepciune, dragoste, speranţa. Un Paşte Fericit!

- O singură dată pe an e Paştele. O zi specială, îmbogăţită de aroma bucatelor tradiţionale şi parfumul florilor de primavară şi al tău! Paşte fericit!

- Fie ca lumina Învierii Mântuitorului să vă inunde casa şi să vă aducă numai armonie, fericire şi multă iubire. Paşte fericit!

- Fie ca bucuria Învierii Domnului să vă aducă în suflet linişte, pace şi fericirea de a petrece aceste clipe magice alături de cei dragi. Hristos a înviat!

- Fie ca sfânta sărbătoare a Învierii Domnului să-ţi aducă cele 4 taine divine: încredere, lumină, iubire, speranţă. Clipe de neuitat alături de cei dragi şi numai realizări!

- E atâta lumină în jur, pentru fiecare dintre noi. Lasă lumina să intre în casa sufletului tău şi te vei simţi cu adevărat împlinit.

- Aş vrea să petrecem Paştele împreună. Deşi ştiu că nu e posibil, îţi voi fi alături cu sufletul şi fie ca speranţa Învierii să mi te aducă aproape în curând! Paşte fericit!

- Sfânta sărbătoare de Paşte este un moment în care dragostea, pacea şi seninătatea se unesc în numele Domnului. Hristos a înviat!

- Redescoperă sentimentele sincere ce ţi se adăpostesc în suflet, fii mai bun cu cei ce au nevoie de dragoste şi sprijin şi la fel de iubitor şi plin de caldură cum numai tu ştii să fii!

Felicitare pentru Sarbatorile de Paste

Iată o listă cu mesaje mai scurtuţe:


- Sărbători luminoase şi pace interioară! Paşte Fericit împreună cu familia ta!

- Învierea Domnului să îţi aducă în suflet dragoste şi fericire. Un Paşte Fericit alături de apropiaţi!

-Fie că sărbătoarea Învierii Domnului să va arate calea spre fericire şi bucurie. Hristos a Înviat!

- Fie că Sfântă sărbătoare de Paşte să va aducă lumina, căldură şi sănătate. Hristos a Înviat!

- Fie că Sfântă Lumina de Paşte să va lumineze calea cea bună spre fericire şi bucurie. Paşte Fericit!

- Iisus a fost un crin printre spini, iar tu, prin dragostea lui, ai devenit un crin printre crini. Hristos a înviat!


- Sper ca Paştele să-ţi întărească încrederea şi speranţa! Hristos a înviat!

- Sărbători fericite încărcate de lumină, seninătate, bucurie şi dragoste!

- Bucuria vine din lucruri mărunte. Liniştea vine din suflet. Lumina vine din inima fiecăruia. Paşte Fericit!

- Hristos a înviat! Fie ca lumina Învierii să îţi umple sufletul de speranţă, linişte, bucurie şi iubire!



Dacă sunteţi mai glumeţi din fire puteţi trimite mesaje amuzante. Iată mai jos o listă cu cele mai amuzante mesaje de Paşte:


-  Sper să nu te ocolească iepuraşul nici anul acesta, deşi ştiu că nu ai fost atât de cuminte precum încerci să pari!

-  16 iepuraşi: opt se spionează, cinci sunt la somnic şi frumos visează. Doi mai albiori dau cadouri de sărbători. Iar ultimul a citit: un nou Paşte fericit!

Felicitare cu iepurasi de Sarbatorile Pascale


-  Iepuraşul mustăcios, e de Paşte norocos. Nu-ţi lasă cadou în ghete, are el alte secrete: pască, oul înroşit, cozonacul, mielul fript şi un Paşte fericit!

-   Un iepuraş cu boticul alb, a venit la voi în prag. Să v-aducă oul roşu, care să vă umple coşul. Hristos a înviat!

-    M-a contactat iepuraşul şi mi-a zis că eu o să fiu cadoul tău de Paşte.

 -  M-a contactat iepuraşul şi mi-a zis că eu o să fiu cadoul tău de Paşte. Sunt puţin în dilemă! Ar trebui ca în dimineaţa de Paşte să ajung în gradina ta dar parcă tu nu ai gradină. Să vin pe balcon? Aştept răspuns!


-  De Paşte te provoc la un concurs de spart ouă. Am o presimţire că voi fi cel mai bun sau că te voi lăsa să câştigi dacă iepuraşul mă va umple de generozitate şi compasiune! Ce zici? Te bagi?


-  Paşte, mielul fericit, oul şade înroşit, de ruşine s-a scumpit, iar iubitul iepuroi să v-aducă euroi, fericire, sănătate, mult noroc şi spor la toate. Paşte fericit!

Felicitare pentru Sarbatorile de Paste


-  Iepuraşul mustăcios, şi-a luat ciorapii pe dos şi mi-a zis în două şoapte, să-ţi dau un mesaj de Paşte.

- Anul acesta iepuraşul o să vină la tine încărcat cu bunătăţi şi o să-ţi dea plicul cu cei o sută de pupici de la mine.


-    Cu pască şi cozonac/ Ou roşu, miel şi stufat/ Să aibă şi cel sărac/ Să se simtă-ndestulat/ Nu doar el, parlamentarul/ Care ne cheltuieşte banul/ Cu salarii şi diurne/ Cu ''n'' conturi unde-i pune.

Mai nouă Mai veche

نموذج الاتصال