Cea mai frumoasa politista din Romania

Cea mai frumoasa politista din Romania

Faima frumusetii romancelor a depasit de mult timp granitele tari, multe dintre ele facandu-si o cariera peste hotare datorita calitatilor fizice. Ca si exemplu in acest sens o putem da pe Madalina Ghenea, cea care este considerata o frumusete a naturii ale carei trasaturi ne aduc aminte de Sophia Loren.


Noi romanii ne-am obisnuit sa vedem in jurul nostru o multime de femei frumoase si poate ca de multe ori nu mai dam importanta aspectului exterior al celor care traiesc alaturi de noi, si suntem atenti doar atunci cand altii ne arata ce norocosi suntem.
Iata ca datorita facebookului multe dintre aceste minunate fiinte care traiesc printre noi, ajung sa fie cunoscute de intreaga lume, in acest sens dand ca exemplu pe Luiza Ciuclea una dintre cele mai frumoase poliţiste din ţară.

Luiza Ciuclea cea mai frumoasa politista din tara

Luiza are 26 de ani şi a absolvit şcoala de Poliţie „Avram Iancu”, din Oradea, imbracand de mai bine de un an uniforma albastră, al celor care lcreaza la Sectorul Poliției de Frontieră Dorohoi.

Luiza Ciuclea cea mai frumoasa politista din tara
Luiza Ciuclea își dorește să fie admisă la Academia de Poliție și să ajungă ofițer în cadrul aceleiași instituții. Se pare ca Luiza Ciuclea pe langa faptul ca este frumoasa este si deșteaptă, un atuu care face sa fie o persoana ideala pentru multi barbati.
Mai nouă Mai veche

نموذج الاتصال