Urmariti trailerul la partea II de la 300 eroii de la Termopile - Rise of an Empire

Asa cum era de asteptat la orice film de succes apare imediat si partea a doua, a treia etc. Asa ca nu ma mira aparitia acestei a doua parti a filmului 300 eroii de la Termopile. E destul de greu sa depasesti succesul primei parti insa nu se stie niciodata. Urmarind trailerul pare ca e un film destul de antrenant si la fel de bine elaborat ca primul insa de multe ori trailerele contin doar cele mai bune scene ale filmului.
Rise of an Empire (Ascensiunea unui imperiu) o sa fie lansata la inceputul anului 2014, mai exact premierea in Romania o sa aibe loc pe data de 07.03.2014.



Trailerul filmului a reusit sa adune pe youtube deja vreo 2 milioane de vizualizari si cu cat stirea se va raspandi va fi din ce in ce mai vizualizat.


Acţiunea filmului 300: Rise of an Empire se petrece inainte de lupta de la Termopile, intr-o perioada in care regele Xerxes consolideaza puterea imperiului persan. Întreaga poveste este centrata pe colosala infruntare navala de la Salamina, unde grecii reusesc sa invingă armata persana pentru a-si apara independenta.
Iata si al doilea trailer aparut intre timp.



Mai nouă Mai veche

نموذج الاتصال