De ce nu e bine sa iti postezi imaginile pe facebook

Explozia Facebookului a făcut ca multe persoane analfabete să işi facă loc şi ele în spaţiul virtual. Dacă pană la apariţia reţelei de socializare nu era o mare problemă că eşti analfabet sau ai cunoştinţe minime în privinţa scrisului şi cititului, acum odată cu lărgirea ariei celor care au conturi pe Facebook, au apărut şi specimenele analfabete care incearcă să cucereasca spaţiul virtual.




Nene, daca eşti prost cel mai bine e sa stai in banca ta. Insă mulţi vor sa iasă în evidenţă, căci altfel nu pot să trăiască dacă nu fac parte din turmă.
Iată mai jos o dovadă de analfabetism. La ziua de naştere, o fata a primit un tort, din partea cui, nu ştiu.

imagine haioasa cu un La multi ani! scris gresit
Nu stim nici cine a scris urarea, insă se pare că are o mare problemă cu scrisul. Ce mă intrigă pe mine e faptul că tipa nu sesizează că e scris aiurea şi posteaza imaginea pe net. Sau poate şi cunoştinţele ei în ale scrisului şi cititului sunt la fel de vaste ca ale celor care au scris urarea.
Nu am vrut să postez intreaga imagine, căci poate că, junioara nu e aşa de vinovată de faptul că alţii sunt analfabeţi. Oricum imaginea asta cred că o sa fie coşmarul ei.
Se mai miră cineva că Bacu' este o probă pe care nici jumătate din elevi nu il iau? Eu unul nu.
Mai nouă Mai veche

نموذج الاتصال