Planta care combate impotenta

Ginsengul este folosit de secole de chinezi pentru proprietăţile sale afrodisiace, iar un studiu recent vine să confirme faptul că această plantă are efecte benefice asupra vieţii sexuale.


Oamenii de ştiinţă din Coreea de Sud au descoperit că suplimentele pe bază de Ginseng sunt benefice împotriva disfuncţiei erectile, boală cunoscută şi sub numele de impotenţă. Specialiştii susţin că bărbaţii care au probleme cu erecţia îşi pot îmbunătăţi viaţa sexuală urmând timp de opt săptămâni un tratament cu suplimente pe bază de Ginseng.


Acesta nu este primul studiu care demonstrează aceste efecte ale plantei, dar, spre deosebire de cele anterioare, care au fost realizate pe şoareci de laborator, subiecţii acestei cercetări au fost voluntari umani. Astfel, savanţii coreeni au testat eficienţa Ginsengului pe un eşantion de peste 100 de bărbaţi care aveau probleme cu erecţia.
Voluntarii, care sufereau de disfuncţie erectilă de intensitatea medie, au fost împărţiţi în două categorii. Bărbaţilor din prima categorie li se administrau zilnic patru tablete pe bază de Ginseng, în timp ce participanţii din al doilea grup au primit un tratament placebo.
Rezultatele au arătat că voluntarii care au primit Ginseng au declarat că activitatea lor sexuală s-a îmbunătăţit.
În aceste condiţii, Ginsengul ar putea reprezenta o variantă de luat în calcul pentru pacienţii care nu răspund la tratamentul clasic. Cercetătorii susţin că această rădăcinoasă conţine substanţe care ajută la îmbunătăţirea calităţii vieţii sexuale.
Mai nouă Mai veche

نموذج الاتصال