188.000 lei salar de bugetar - Romania marlanilor

Statul plateste salarii imposibil de calculat de un roman obisnuit: seful Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor a incasat in medie 188.000 de lei lunar (1,8 miliarde de lei vechi). Suma reprezinta peste 43.000 de euro pe luna!



Salariile din Autoritatea pentru Supraveghere Financiara, care include Comisiile de Supraveghere a Asigurarilor, Valorilor Mobiliare si Pensiilor Private se incadreaza in prezent intre 62.000 lei si 188.000 lei, potrivit primului-minsitru Victor Ponta, citat de Mediafax.
"Ma indoiesc ca undeva un mare bancher a reusit sa castige in ultimii ani, in medie, 188.000 lei pe luna, cum se castiga la Asigurari, sau 80.000 lei pe luna, la Valori Mobiliare, sau 62.000, ca la Pensii Private. E greu in lumea privata sa castigi ataţia bani cum castigi la stat", a declarat Ponta.
Faza cea mai tare e ca "Nea Caisa" ala spune ca el merita banii, ca munceste 15 ore pe zi. Pai nene da programatorii care muncesc non-stop, cand au de scos un proiect la capat ce fac? Si aia nu ajung niciodata la salariul asta de marlan. Eu unu nu vreau sa mai cotizez si sa ii fac p...a mare unuia care doar stie sa se invarta si nu face nimic pentru banii astia. Eu nu vad o strada ca lumea, nu vad un loc de parcare, nu vad locuinte pentru toti. Vad doar o economie prabusita si lume flamanda. Si vinovati de starea asta sunt bisnitari ca astia care incaseaza asemenea salarii si le rand in nas celorlalti, in timp ce isi plimba amantele si burtile de neam prost
Mai nouă Mai veche

نموذج الاتصال