Froch boxeaza cu Kessler , Bute sparge seminte in fata televizorului

La un an distanta de la victoria categorica in fata lui Lucian Bute, Carl Froch l-a invins la puncte,  pe Mikkel Kessler si se afla acum in posesia titlurilor IBF si WBA la categoria supermijlocie.





Disputata pe impresionanta arena O2 din Londra, in fata a aproape 20.000 de suporteri, lupta dintre Froch si Kessler poate candida cu mare succes la titlul de cea mai frumoasa a ultimilor ani.Boxerul britanic a fost vazut castigator de toti cei trei arbitri, care au punctat in felul urmator: 118-110, 116-112 si 115-113.

Froch a dominat inceputul partidei, insa Kessler a reusit sa echilibreze lupta incepand cu runda a 5-a.In ultima runda danezul a scapat de KO gongul sunand inainte de a fi trimis in lumea viselor.Cobra si-a luat revansa pentru infrangerea suferinta in 2010, in Danemarca, el intrand  in posesia a doua centuri mondiale.

Toata lumea boxului asteapta acum revansa dintre Carl Froch cu Andre Ward, adevaratul detinator al titlului WBC.
Tot aseara ar fi trebuit sa se dispute si meciul dintre Bute si Pascal insa din cauza unei accidentari a lui Bute acest meci nu s-a mai disputat. Se pare ca Bute poate spune adio gandului ca va mai boxa vreodata pentru titlurile pe care le detine acum Froch, pentru ca pana acum Bute a demonstrat ca nu este un luptator de top.
Bute nu a avut decat o singura lupta cu un adversar din top 6, la categoria sa , iar ce e cel mai dureros- a pierdut urat aceasta partida.


Mai nouă Mai veche

نموذج الاتصال