Cum si-a luat Mutu adio de la nationala

 Mutu se pare ca nu isi mai doreste sa joace la nationala atat timp cat pe pagina personală de Facebook, acesta a postat o imagine prelucrată în Photoshop, care îl înfăţişa pe celebrul comediant Rowan Atkinson, cunoscut pentru rolul "Mr. Bean", în ipostaza selecţionerului Victor Piţurcă! Poza are avea si un mesaj care pare la misti "Ne calificăm sigur".





Cu postarea asta Adrian Mutu şi-a luat, mai mult ca sigur, "adio" de la echipa naţională a României caci nu cred ca atat timp cat Piturca mai ramane la nationala il va mai chema, stiindu-se ca acesta din urma este destul de ranchiunos. Atacantul de la Ajaccio l-a batjocorit pe selecţionerul Victor Piţurcă, iar în aceste condiţii e clar că între cei doi nu mai poate exista o cale de conciliere.

Neconvocat la prima reprezentativă pentru "dubla" de baraj cu Grecia, Mutu le-a transmis foştilor săi colegi mesaje de încurajare înaintea partidei de vineri, de la Atena. După eşecul, scor 1-3, suferit de România în faţa reprezentativei elene, atacantul a profitat de ocazie pentru a-l ironiza pe Victor Piţurcă.

Poza a adunat o sumedenie de comentarii. "Gata, Mutule, te-a retras oficial de la naţională cu faza asta" şi "Mister Bean cred că făcea echipa mai bine", sunt câteva dintre acestea.




Mai nouă Mai veche

نموذج الاتصال