Isohunt cica s-a intors

In octombrie Isohunt a fost inchis, insă iată că la doar două luni, Isohunt a revenit. Noul IsoHunt, cel mai accesat site de către cei care descarcă filme și muzică, estimează că va atinge 15 milioane de unici și 30 de milioane de afișări întro-o lună.



Estimeaza, insa de la o bucata de timp estimarile pe online nu mai sunt asa de precise, modificarile de comportament ale utilizatorilor fiind destul de schimbatoare.

Mesajul de primire pe de index isohunt

Site-ul isohunt.to este în momentul de față pe locul 8 în topul site-urilor de torrente din lume,  conform unei clasificări făcute de  TorrentFreak.

Fondatorul site-ului IsoHunt, Gary Fung, ajunsese la o înţelegere cu studiourile de film americane, iar site-ul s-a închis la finalul lunii octombrie. Înţelegerea din octombrie dintre Fung şi studiourile de film prevedea ca în termen de şapte zile site-ul IsoHunt să fie închis definitiv, împreună cu alte trei domenii Podtropolis, TorrentBox şi Edtk-it.com, care redirecţionau utilizatorii către site-ul de torrente. De asemenea, Fung  trebuia să plătească daune de 110 milioane de dolari

Mai nouă Mai veche

نموذج الاتصال