Orson Scott Card - Jocul lui Ender

Pământul este atacat din nou. Gândacii extratereștri se încordează pentru o ultimă lovitură. Supraviețuirea rasei umane atârnă de descoperirea unui geniu militar care îi poate învinge o dată pentru totdeauna. Dar cine este el?

Jocul lui Ender - carte editura Nemira - nautilus

Ender Wiggin. Geniu. Neîndurător. Viclean. Un maestru în strategie și tactică. Și un copil în același timp. Copilăria lui Ender se termină atunci când, recrutat de guvern pentru a fi antrenat în armată, ajunge în noua sa casă: Școala de Luptă. Chiar și între recruți de elită, Ender se arată a fi un geniu între genii.


Reușește în orice simulare de război. Dar oare toată presiunea și singurătatea vor ajunge să îl înfrângă înainte de bătălia finală? Cum va reacționa el în condiții reale de război?  În cele din urmă, Școala de Luptă nu-i decât un joc. Nu-i așa?
Sursa articol si imagine :  http://www.nemira.ro
Anul trecut a apărut şi filmul care, din păcate nu a avut succesul pe care mă aşteptam să il aibă cu toate că din distribuţia lui face parte şi Harrison Ford. Din păcate anul 2013 nu a fost un an al producţiilor SF nici unul din filmele acestui gen apărut anul trecut nu a rupt "gura târgului".
Mai nouă Mai veche

نموذج الاتصال