Urari si mesaje SMS de Sfantul Vasile

 Urări și mesaje de felicitare de Sfântul Vasile

De Sfantul Vasile dacă aveți apropiați cărora vreti să le faceti o urare iată in continuare cateva care vă pot ajuta.

Pentru că azi este o zi specială pentru tine, mă alătur celor care iți doresc să ai parte numai de bucurii, impliniri si multă sănătate.





Cu ocazia sărbătoririi numelui vă transmit un călduros "La Mulți Ani!", multă sănătate multe realizări si tot ce vă doriți langă cei dragi.

Iti urez La mulți ani, pentru că porți acest nume și fie ca Sfantul Vasile pe care il reprezinți, să-și coboare ochii asupra ta și să iți dăruiască fericirea dorită și liniștea interioară.

De ziua numelui tău, iți doresc tot binele din lume, noroc, fericire și sănătate și să ți se indeplinească toate dorințele pe care o să ți le pui. La mulți ani, Vasile!

Ingerul Vasile să iți călăuzeasca pașii, să iți aducă bucurie în suflet și să fie intotdeauna cu tine! La mulți ani!
mesaje de sfantul Vasile

Scumpul nostru prieten Vasile, iți doresc să iți sărbătorești ziua numelui inconjurat de sănătate, fericire și de privirile pline de iubire ale celor dragi ție!

De ziua numelui tău să vina Sfantul Vasile în casa ta cu daruri sfinte. La mulți ani, Vasile!

La mulţi ani, Vasilica, si să ciocnești o cupă de șampanie și pentru noi!

La mulți ani Vasile! Să ai puterea să faci lumea mai bună și să fericești pe toți în jurul tău cu bunatatea ta, dragostea ta si cu frumusetea sufletului tau!

Astazi si in fiecare zi, ne gandim la tine cu recunostinta si vrem sa stii ca esti foarte important pentru noi. Iti uram o zi onomastica plina de fericire, liniste si momente de neuitat. La multi ani, Vasile!

De Sf. Vasile fie ca cei dragi sa te inconjoare cu caldura sufletelor lor intr-o seara magica, iar fericirea sa te ia in bratele ei in acest moment special!

La multi ani, plini de fericire si impliniri! Sa te pupe norocul si sa ai numai zambete si soare in calea ta!

Urari si mesaje SMS de Sfantul Vasile
Fie ca toate implinirile frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile sa va insoteasca pretutindeni. Va doresc o zi de Sfantul Vasile cat mai frumoasa!

Ziua numelui sa fie luminoasa si sa se prelungeasca in multe altele aducatoare de bucurii! LA MULTI ANI!

Un gand senin si cateva soapte trimise din zari indepartate sa-ti spuna la ureche clipe curate, IUBIRE, FERICIRE, SANATATE. LA MULTI ANI!! Sa fii iubit si fericit!

LA MULTI ANI! Norocul sa iti zambeasca in fiecare zi, sanatatea sa te acopere si fericirea sa-ti mentina zilnic zambetul pe buze!

Lovite-ar cu putere cele mai mari bucurii! Crapa-s-ar butoiul cu sanatate deasupra ta! Impiedica-te-ai de sacul cu bani! Bate-te-ar norocul sa te bata!!!

Iti doresc pe vant ce bate, multa, multa sanatate si pe stele ce lucesc, fericire iti doresc. La multi ani, Vasile!

De ziua ce-ti surade-n prag/ Si-i porti frumosul nume,/ Eu iti doresc tot ce-i mai drag/ Si mai frumos pe lume. La multi ani Vasile!
Mai nouă Mai veche

نموذج الاتصال