Reclama adsense sus

Navigation

Olimpiada de la Sochi - din eroare in eroare

Probleme foarte mari administratice la Olimpiada de la Sochi
Ambitia lui Putin de a face din Sochi o statiune care poate sa gazduiasca o olimpiada sportiva s-ar putea sa il coste destul de scump pe acesta. Pe langa cheltuielile astronomice se pare ca realizarile au parte numai de erori. Locurile de cazare ale atasatilor sportivi au o multime de probleme - finisajele nu sunt terminate in multe din locurile de cazare, multe din aceste locuri avand materiale de proasta calitate.


Asa cum scriam intr-un articol anterior numarul pernelor este inferior numarului sportivilor, iar organizatorii nu mai au asemenea perme pe stoc momentan.
Ciudatele WC duble deja au starnit o multime de comentarii pe retelele de socializare.

WC-uri duble la olimpiada de la Sochi
Intre timp am mai gasit si alte tampenii ale organizatorilor, ca de exemplu WC-uri cu capacul prins invers. Chiar daca a fost doar un astfel de capac, din cauza mediilor online aceste erori se afla imediat.
Capac de WC pus invers la olimpiada de iarna de la Sochi - probleme de organizare
Se pare ca la Olimpiada de la Sochi cele mai multe probleme sunt legate de bai si WC-uri. Astfel la baie au fost postate asemenea afise cu regulile de folosire ale WC-ului. Deci iata ce aveti voie si ce nu sa faceti la baie.
Regulile pe care trebuie sa le respectati la Sochi la baie
Regula cu pescuitul este tare: chiar s-au gasit idioti care sa pescuiasca in WC?

La ceremonia de deschidere din pacate pentru rusi, unul din cercuri nu s-a deschis la fel ca celelalte

Eroare la deschiderea olimpiadei de la Sochi
In afara subiectului: delegatia Romaniei a fost imbracata in negru, desi aceasta culoare nu ne reprezinta deloc, sau poate cei de la noi poarta doliu dupa nivelul de trai de la noi
Share

Post A Comment:

0 comments: