Olimpiada de la Sochi - din eroare in eroare

Ambitia lui Putin de a face din Sochi o statiune care poate sa gazduiasca o olimpiada sportiva s-ar putea sa il coste destul de scump pe acesta. Pe langa cheltuielile astronomice se pare ca realizarile au parte numai de erori. Locurile de cazare ale atasatilor sportivi au o multime de probleme - finisajele nu sunt terminate in multe din locurile de cazare, multe din aceste locuri avand materiale de proasta calitate.


Asa cum scriam intr-un articol anterior numarul pernelor este inferior numarului sportivilor, iar organizatorii nu mai au asemenea perme pe stoc momentan.
Ciudatele WC duble deja au starnit o multime de comentarii pe retelele de socializare.

WC-uri duble la olimpiada de la Sochi
Intre timp am mai gasit si alte tampenii ale organizatorilor, ca de exemplu WC-uri cu capacul prins invers. Chiar daca a fost doar un astfel de capac, din cauza mediilor online aceste erori se afla imediat.
Capac de WC pus invers la olimpiada de iarna de la Sochi - probleme de organizare
Se pare ca la Olimpiada de la Sochi cele mai multe probleme sunt legate de bai si WC-uri. Astfel la baie au fost postate asemenea afise cu regulile de folosire ale WC-ului. Deci iata ce aveti voie si ce nu sa faceti la baie.
Regulile pe care trebuie sa le respectati la Sochi la baie
Regula cu pescuitul este tare: chiar s-au gasit idioti care sa pescuiasca in WC?

La ceremonia de deschidere din pacate pentru rusi, unul din cercuri nu s-a deschis la fel ca celelalte

Eroare la deschiderea olimpiadei de la Sochi
In afara subiectului: delegatia Romaniei a fost imbracata in negru, desi aceasta culoare nu ne reprezinta deloc, sau poate cei de la noi poarta doliu dupa nivelul de trai de la noi
Mai nouă Mai veche

نموذج الاتصال