Rezultate liga 1 etapa 20 - scoruri si marcatori

S-a dat startul returului ligii 1 a acestei editii de campionat si deja majalagismele sunt in top. Cei de la Astra au acuzat pe cei de la Chiajna ca au stat capra in fata celor de la Steaua.


Nu cred ca la momentul actual Chiajna are de ce sa emita pretentii de la meciul cu cei din Ghencea, si de aceea scandalul celor de la Astra mi se pare a fi doar din reflex. Oricum este un campionat presarat cu tot felul de jigniri din toate partile.

Iata rezultatele consemnate in etapa 20 a ligii 1

Dinamo - Viitorul Constanta 1-2 (Tucudean 7' / Cioinac - autogol 80', Larie 87'-penalti)
CFR Cluj - FC Vaslui 0-0
FC Brasov - Petrolul 1-1 (Ionescu 90'+3 / Madeira - autogol 68')
Sageata - Botosani 1-0 (Papasterianos 91')
Astra - Corona 3-0 (Papp 42', De Amorim 81', Mățel 92')
Otelul - Pandurii 1-0 ( Marquinhos 50')
Ceahlaul Piatra Neamt - U Cluj 1-1 (M. Constantinescu 27' / Bucșa 64')
Gaz Metan Medias - ACS Poli Timisoara 0-1 (Fl. Nanu 89')
Concordia Chiajna - Steaua 1-4 (Papasterianos 91' / Chipciu 6' , Sînmărtean 17'', N. Stanciu 50', Piovaccari 81')

Revenirea lui Mutu in Liga 1 la Petrolul - un dezastru
O etapa in care multa lume astepta evolutia lui Mutu, care spre dezamagirea suporterilor de la Petrolul a fost una dezamagitoare. Cred ca banii care ii sunt dati lui Mutu sunt bani aruncati pe geam, care ar fi putut fi cheltuiti altfel. Eu unul i-as fi bagat in tineret, sau in jucatori de viitor, nu intr-un rasuflat. E clar ca Mutu nu a mai aratat nimic in ultima perioada si nici nu va arata in viitorul apropiat. Cum ar veni - e un rasuflat din care  a mai ramas doar numele.
Ceea ce e mai interesant in zilele astea este verdictul care se va da in cazul  procesului cu transferurile din fotbalul romanesc. Acesta se judeca de o multime de ani, cu o multime de amanari si o multime de semne de intrebare. Sa vedem daca judecatoarele vor avea cojones sa le dea acestora sentinta cu executare. Daca va fi asa atunci exista o mare sansa ca in fotbalul romanesc sa sufle un mic vant de schimbare. Ca va fi de bun augur sau nu, vom vedea.
Mai nouă Mai veche

نموذج الاتصال