Starea natiei - alta emisiune pamflet aparuta pe sticla

Dupa Mircea Badea si a lui "In gura presei" in grilele de televiziune ale celorlalte canale au  aparut emisiuni pamflet care au incercat sa il imite pe Badea si care au incercat sa faca fata acestuia si mai ales sa mai reduca din ratingul pe care Antena 3 il facea.
Astfel cei de la PrimaTV au incercat cu ajutorul emisiunii lui Augustin Julea, Gazeta de perete, sa surpe esafodul lui Badea, insa din pacate pentru ei nu au reusit acest lucru. Nici macar nu i-au deranjat freza lui Badea, daramite sa il atinga. Am urmarit si eu cateva minute din emisiunea lui Julea si mi s-a parut slabuta tare.


Cei de la B1TV au lovit binisor cu Radu Banciu si a lui Lumea lui Banciu, Se pare ca tonul acid si multimea de laturi aruncate in toate directiile au facut ca ratingul acestei emisiuni sa se apropie cat de cat de cel al lui Badea si in cateva zile chiar sa il depaseasca.
Ultima care a aparut in programul Romania RV si care face parte din aceeasi categorie este Starea Natiei a carui prezentator este Dragos Patraru. Nu stiu cati purici va face Patraru cu emisiunea lui insa concurenta e bine venita intotdeauna,

Emisiune pamflet la Romania TV a lui Dragos Patraru

Mai nouă Mai veche

نموذج الاتصال