Tort de nunta unicat - cu siguranta nu ati vazut in viata voastra asa ceva

Este şi cazul lui Natalie Sideserf, maestru cofetar din Austin, Texas, care a avut dorinţa de a-şi face singură tortul de nuntă.


Şi şi-a împlinit această dorinţă, spre oroarea tuturor, întrucât, la miezul nopţii, în lumina lumânărilor, invitaţilor le-au fost oferite două capete însângerate - al mirelui şi al miresei - pe un platou.
 
Tort de nunta unicat - tort cu capete taiate
Unul din elementele principale de la nunta unui cuplu este tortul miresei. Si nu mulţi sunt cei care doresc ca acesta sa fie unicat. Aşa s-a gandit şi Natalie Sideserf şi soţul ei care au decis sa aleagă ca model de tort unul inspirat de filmele de groază: capetele lor, modelate cu măiestrie din ciocolată, marţipan, cremă de brânză şi alte ingrediente păstrate secrete. Trebuie menţionat că Natalie Sideserf este maestru cofetar în Austin, Texas iar tortul a fost realizat de ea.

Tort de nunta unicat - tort cu capete taiate de groaza

Imaginea oferită nuntaşilor a fost mai degrabă una desprinsă dintr-un film horror decât a celei mai fericite zile din viaţa lor.

Tort de nunta pentru iubitorii de filme de groaza

"Soţul meu este un împătimit al filmelor de groază. Şi-a petrecut mare parte din viaţă vizionând aceste filme şi cel mai mult îi plac comediile negre ale anilor '80", şi-a explicat Natalie ciudata alegere. Eu zic că sunt puţin bolnavi psihic, insă asta e părerea mea.


Mai nouă Mai veche

نموذج الاتصال