La cerut tricouri - la asta mai suntem buni

E clar ca nu mai avem cojones. De ani buni stam acasa si vedem turneele finale la TV insa suntem buni la amicale. Ii dureau la 10 metri in fata pe argentinieni de meciul asta, care era unul de pregatire si care pentru multi dintre ei era timp pierdut. Stam acasa ca de fiecare data insa dam rente viagere unui presedinte de federatie care nu a facut nimic pentru fotbalul romanesc.
Despre Sandu nu pot spune decat ca este un nesimtit, si daca citim numai ce beneficii are de pe urma unui titlu onorific ne dam seama ce idioti putem fi ca nu ii spargem capul.
Secretara cu salar de 5000 lei - un programator de la noi ia banii astia, o secretara ce dracu face pentru ei?  Diurna de 500 de euro pe zi si cazare la hotel de 5 stele? Pai nene, s-a nascut in puf? Masina de servici cu benzina platita - cred ca nu se plimba in Logan ca i se face rau. Plata oricarei interventii medicale - se pare ca dupa episodul cu cancerul sau s-a invatat minte si stie ca sanatatea e cea mai scumpa.
Si bomboana de pe coliva - renta viagera de 75000 de euro.
Pentru ce?
O fi calificat nationala la toate turneele finale si nu stim, am castigat vreun campionat european si el a fost artizanul victoriei.
Nu pot spune decat : rusineeeeeeeeee!!!!!!!

Revenind la titlul articolului - suntem asa de praf ca nu mai suntem buni decat sa ne batem pentru tricoul unui jucator. Nu mai avem mandria de a incerca sa fim cei mai buni. De fapt mai suntem buni la ceva - la baut si la curve
Mai nouă Mai veche

نموذج الاتصال