Old Grave Fest – Romanian Thrash Metal Fest - editia a 3 a

 Romanian Thrash Metal Club anunta prezenta, in premiera in Romania, a celei mai importante trupe de metal din Cehia, respectiv Serbia.  Emblematice pentru scena metal din tarile lor si, in acelasi timp, doua din cele mai interesante nume din metalul est-european, Root si Bombarder se adauga pe afisul Old Grave Fest – Romanian Thrash Metal Fest editia a 3-a, eveniment care va avea loc intre 10-11 octombrie 2014, in Club Fabrica, str. 11 Iunie nr. 50, Bucuresti.

Din Cehia vine la Bucuresti legenda vie Root, formata inca din 1987 in Cehoslovacia comunista. Cu o discografie impresionanta in spate,  alcatuita din 9 albume de studio, cele mai multe considerate de referinta, si o suita de demouri, splituri si EPuri, Root a debutat la sfarsitul anilor ‘80 ca o figura aparte in peisajul restrans al black metalului timpuriu, premergator valului doi. Apoi, precum Bathory, un pic mai inainte, Root, condusa de carismaticul Big Boss, una din cele mai distinctive voci din metalul extrem, a facut treptat tranzitia muzicala spre un gen epic, intunecat si pe alocuri histrionic, dar pastrand intotdeauna vie ideologia extrema a albumelor de inceput. Iar faptul ca, aproape trei decenii mai tarziu, personalitati ca Nergal (Behemoth), Blasphemer (ex-Mayhem, Aura Noir, Twilight of the Gods)
sau E. (Watain) au acceptat sa apara ca invitati pe cel mai recent album Root, demonstreaza respectul de care se bucura cehii in lumea mare a black metalului mondial.

Old Grave Fest – Romanian Thrash Metal Fest octombrie 2014

Bombarder, trupa fanion a vecinilor sarbi, reprezinta nu doar o formatie de metal, ci o particica din istoria zbuciumata a acestei parti de lume. Fondata in 1986 la Sarajevo, trupa a trait, la inceputul anilor ’90, destramarea fostei Iugoslavii, iar sangeroasele razboaie balcanice din acea perioada au curmat viata a doi dintre membrii de baza, bateristul Fahrudin Celik si chitaristul Maho Šiljdedic. Relocat dupa razboi la Belgrad, liderul fondator Nenad “Nešo” Kovacevic a recladit trupa din propria cenusa, dezlantuind din nou asupra sudului Dunarii, dupa ani de pauza, ceea ce stie Bombarder sa produca cel mai bine: un uragan speed metal! Indiferent ca vorbim de primele albume, prezentand un heavy/speed metal clasic, puternic influentat de Motorhead si Exciter, sau de albumele mai noi, condimentate pe alocuri cu elemente de thrash, Bombarder reprezinta o gema ascunsa de metal old school de prim rang, pe care o puteti (re)descoperi in octombrie la Old Grave Fest.


O data cu Bombarder vin la Bucuresti compatriotii acestora de la Vehementer. Adepta unui blackthrash viguros, Vehementer este o trupa noua, dar formata din muzicieni cu experienta, scoliti in asprimea undergroundului sarbesc in trupe ca Bombarder, Infest, The Stone sau Triumfall, ale caror compozitii si prestatii live intense genereaza deja apreciere.

Cele trei trupe din est se alatura unui line-up care, in acest moment, arata astfel:

Grave (Suedia), Desaster (Germania), Root (Cehia), Bombarder (Serbia), Sodomizer (Brazilia), Bölzer (Elvetia), Obsessör (Germania), Hellcannon (SUA), Slaughtered Priest (Grecia), Necrochakal (Grecia), Vehementer (Serbia), Extirpation (Italia). Alte trupe urmeaza sa fie confirmate.

Pana pe 31 mai inclusiv, pretul unui abonament pentru 2 zile de metal extrem si traditional marca RTMFest este doar 115 lei! Acest presale este limitat la 100 de abonamente, care pot fi achizitionate prin intermediul sistemului BILETOO (prin siteurile http://www.biletoo.ro, http://www.blt.ro, http://www.bilet.ro) si prin magazinele partenere biletoo.ro). Pentru persoanele din teritoriu, biletele fizice pot fi achizitionate de la punctul biletoo din Unirea Shopping Center Bucuresti, dar si prin reteaua magazinelor Flanco, librariile Adevarul, precum si a celorlalte magazine partenere biletoo.ro (vezi lista completa pe http://biletoo.ro/retea.php). De asemenea, biletele pot fi achizitionate online prin intermediul siteurilori www.iabilet.ro si www.metalhead.ro/bilete/, unde se pot comanda atat bilete in format electronic (print @ home – platesti cu cardul online sau cu Paypal, primesti biletele pe mail apoi le printezi sau vii cu smartphone-ul sau tableta la intrare) cat si bilete in format fizic, cu plata ramburs sau prin OP. Pentru plata ramburs sau prin OP, va rugam contactati la contact [at] iabilet.ro sau 0741.272.967 (intre 09:00 si 18:00, de luni pana vineri).

De asemenea, biletele se gasesc spre vanzare la partenerii RTMC: Club Fabrica (str. 11 iunie nr.50, Bucuresti), bar Private Hell (Calea Grivitei nr.91, Bucuresti), Hello Hotel (Calea Grivitei nr.143, Bucuresti), Retro Pub (str. Fratii Buzesti nr.22, Craiova), Titus Constantinescu (0722.814.991)

In perioada 1 iunie – 30 septembrie 2014, pretul unui abonament va fi de 135 lei, iar incepand cu 1 octombrie pretul va deveni 155 lei.

Membrii Romanian Thrash Metal Club au acces gratuit.

Old Grave Fest – Romanian Thrash Metal Fest editia a 3-a este un eveniment marca Romanian Thrash Metal Club, sustinut integral de catre membrii acestuia.
Mai nouă Mai veche

نموذج الاتصال