Record de audienta pentru episodul 1 din Game of Thrones seria 4

Duminică în Statele Unite ale Americi a rulat episodul 1 din seria 4 al iubitului serial Game of Thrones - Urzeala tronurilor.
Potrivit Reuters, acest episod a fost urmărit de 6,6 milioane de telespectatori duminică seară, în America de Nord, depăşind precedentul record de audienţă al serialului, care era de 5,5 milioane de telespectatori nord-americani. Fiecare episod din serialul "Urzeala tronurilor" este vizionat, în medie, de 14,4 milioane de persoane, însă această cifră include telespectatorii care înregistrează episoadele pentru a le viziona mai târziu - o practică foarte populară în rândul plătitorilor de abonamente HBO.

 Game of Thrones serialul HBO cu cel mai mare succes la public

Serialul fantasy "Urzeala tronurilor/ Game of Thrones" va continua cu două sezoane noi, au anunţat, marţi, reprezentanţii postului HBO, la două zile după ce primul episod din al patrulea sezon al acestui show TV a obţinut cea mai mare audienţă din ultimii şapte ani pentru acest post de televiziune.

Această performanţă ocupă locul al doilea în topul celor mai mari audienţe reuşite de HBO, aceasta fiind depăşită doar de episodul final din serialul "Clanul Soprano", în 2007, care a fost urmărit de 11,9 milioane de telespectatori.

Serialul "Game Of Thrones" a caştigat numeroase premii internaţionale, inclusiv un Glob de Aur şi un premiu Emmy, câştigate de Peter Dinklage la categoria cel mai bun actor în rol secundar.

Peter Dinklage premiu Emmy pentru actor in rol secundar in Games of Thrones

Seria "Cântec de gheaţă şi foc" ("A Song of Ice and Fire") este scrisă de romancierul şi scenaristul american George R. R. Martin care a  început să lucreze la această serie în 1991, primul volum fiind publicat în 1996. Iniţial ea a fost proiectată ca trilogie, însă până în prezent seria cuprinde cinci romane publicate şi încă două aflate în stadiul de proiect.
Cel de-al patrulea sezon al serialului "Urzeala tronurilor" a avut premiera în România pe 7 aprilie pe postul HBO.
Este un serial care merită urmărit pentru că are o acţiune care este imprevizibilă, iar multe din personajele care par a fi principale dispar din serial fiind ucise când nimeni nu se asteaptă. Scena nunţii însângerate din episodul 9, seria 3, rămâne ca dovadă în acest sens. Urmăriţi în continuare reacţiile telespectatorilor când au văzut scena Red Wedding
Mai nouă Mai veche

نموذج الاتصال