Biletul zilei pariuri - 28 octombrie 2014

UPDATE Rezultate CSMS Iasi - Steaua 0-1, Genk - Lierse 3-0 si Toulouse - Bordeauz 1-3 (primul bilet cu 2 meciuri ratate)
Pentru biletul zilei de astazi am ales 3 meciuri si toate pronosticurile sunt pe numar de goluri. Acest gen de pariu este unul mai usor de prins pentru ca nicio echipa nu are ca target numarul de goluri ci rezultatul final.
Revenind la meciurile de azi, primul meci este din Cupa Romaniei, meciul dintre CSMS Iasi si Steaua. Mizez in primul rand pe faptul ca Iasul trebuie sa isi spele din pacatele de pana acum si sa incerce sa joace la victorie, ceea ce presupune sa joace mai deschis. Iasul a schimbat 3 antrenori pana acum insa eu cred ca nu antrenorul e problema ci echipa.

Biletul zilei la pariuri 28 octombrie 2014
Cel de al doilea pronostic este tor pe numarul de goluri, la un meci din Belgia, acolo unde alaturi de Olanda si Germania gasim cele mai deschise meciuri. Lumea vine la stadion pentru ca se marcheaza mult, spre deosebire de Italia unde se joaca foarte inchis.
Cel de al treilea pronostic este din Franta, unde la meciul dintre Toulouse cu Bordeaux am mizat pe mai putin de 5 goluri. Intre cele 2 echipe in ultimile lor 5 meciuri au fost 4 rezultate sub 2,5 (ultimile 4 meciuri). In general cupa are si o miza aparte si echipele nu vor sa iasa din competitie, de aceea joaca mai inchis.
Rezultate consemnate ieri 27 octombrie pe biletul zilei: Astra - Petrolul 0-0 si Queens Park Rangers - Aston Villa  2-0
Mai nouă Mai veche

نموذج الاتصال