Castigatorul surpriza de la Masterchef 2014

S-a terminat si editia a V a a Masterchef Romania, o editie cu un castigator surprinza. Din pacate si anul asta, si ca la mai toate concursurile de talente au iesit discutii. Toata lumea il vedea castigator pe Tudor insa pana la urma juratii l-au ales pe Ciprian Ogarca, un tip eliminat pe parcusul concursului si apoi reintrodus in competitie printr-un artificiu de regulament.
Dupa parerea mea nu e onest sa castige o persoana care a luat pauza de la cateva etape si care in finala a fost ajutat, cam pe fata. In fine, e politica ProTV-ului asta si daca ei cred ca asa e bine, e treaba lor.

Desertul lui Odette din finala MasterChef
Ce mi s-a parut ciudata in finala, a fost jurizarea, Ciprian primind doi de 10, iar Tudor fiind busit cu un 7 si un 6. E mare diferenta intre 6 si 10, mai ales cand, pana atunci in concurs, tu ca Chef nu ai acordat niciunui preparat 10. Plus ca de pe fata Patriziei se citea ca tine cu Ciprian. In fine, asta e politica postului (ca mai toate manipularile de pe toate televiziunile) si ei au facut-o ei o sa traga ponoasele.
Mai nouă Mai veche

نموذج الاتصال