Biletul zilei 3 ianuarie 2015

UPDATE Rangers - Dumbarton 3-1, Juventus cu Inter  se joaca pe 06.01.2015 (dintr-o eroare l-am pus azi) Valencia - Real Madrid 2-1, iar Sporting a castigat meciul cu Estoril (la pauza a fost 1-0 pentru Sporting)
Inainte de toate un La multi ani! pentru toata lumea, cu multa bafta in noul an si cu o multime de castiguri babane.

Pentru biletul zilei de astazi, care are o cota finala de 6,53 (pentru 50 de roni jucati aveti un castig de 326,34)  am ales urmatoarele meciuri

Biletul zilei la pariuri pentru data de 3 ianuarie 2015
O cota frumoasa o are meciul Juventus cu Inter Milan pentru parierea ca ambele echipe vor marca in meci. In ultimile lor 5 meciuri, in intilniri directe cele doua echipe au marcat, si sper ca si astazi sa se intample lucrul asta. Daca ar fi sa pariez pe scor corect la meciul asta, as paria pe 1-1.
Rangers nu cred ca va avea probleme in meciul cu Dumbarton, desi echipa din Glasgow nu sta pe roze, insa totusi Rangers e Rangers orice evenimente nasoale ar trece peste ea.
Si la meciul dintre Valencia si Real Madrid nu cred ca vor fi mari probleme cu marcarea a minim 3 goluri, Realul avand atacanti cu pofta de gol si care sunt in competitie directa cu cei de la Barcelona

Mai nouă Mai veche

نموذج الاتصال