Meciurile etapei 23 liga 1 si cotele meciurilor la pariuri

Am ajuns la etapa 23 din liga 1 si inca nu sunt atras de multe din meciurile transmise la TV. Daca sunt multi suporteri ca mine liga da faliment cu drepturile TV. Am preferat sa fac rost de un satelit DIGI de la un prieten de al meu decat sa dau 11 lei pentru pachetul fotbal de la Foccus Sat.  De ce? Pentru ca nu vreau sa sponsorizez escapadele fotbalistilor pe la curve si prin cluburi. Atat timp cat cei din fotbalul romanesc ne spun ca nu au bani insa aduc in campionat pe bani grei jucatori ca Mutu eu unul nu mai cotizez nici un leu.

Revenind acum la aceasta etapa iata programul ei si cotele la pariuri pentru meciurile ei.

Vineri, 20 martie
 20:30 CS Botosani - TG Mures Look TV, Digi
Un meci in care se poate intampla orice insa cred ca TG Mures va castiga minim un punct, pentru ca sunt pe val si de obicei rezultatele bune iti dau aripi. Sa vedem cat o sa ii tina acest avant.

Sambata, 21 martie
 15:30 CSU Craiova - Astra Look TV, Digi
 18:00 Rapid - Otelul Look TV, Digi
 20.30 FC Brasov - Dinamo Look TV, Digi
De vazut meciul dintre CSU Craiova si Astra pentru ca oltenii merg foarte bine iar la Astra Dorinel Munteanu vrea sa obtina rezultate, el fiind un antrenor bun (dupa parerea mea). Egalul mi se pare a fi semnul cel mai probabil. Sunt curios cum o sa scape Rapid de retrogradare si imi doresc lucrul asta pentru ca echipa are o galerie care merita sa aiba o echipa in prima liga.

Duminica, 22 martie
 15:30 Pandurii - Gaz Metan Look TV, Digi
 10:00 CFR Cluj - Petrolul Look TV, Digi
 20:00 Steaua - Viitorul Look+,Dolce, Digi
Duminica Steaua va juca cu Viitorul si intrebarea e daca Hagi se va da deoparte anul asta, ca plata pentru punctele obtinute in ceilalti ani. Blaturile si meciurile strategice sunt omni prezente in liga 1 insa nu pot fi demonstrate, si ca exemplu vreau sa aduc meciurile Viitorului cu Dinamo si Steaua din anii precedenti, cand aveau nevoie sa scape de la retrogradare. 

Luni, 23 martie
 18:00 Chiajna - Ceahlaul Look+, Dolce, Digi
 20:30 CSMS Iasi - U Cluj Look+, Dolce, Digi
Doua meciuri programate luni care sunt degeaba, in sensul ca echipele nu joaca nimic, nu au pepiniere de jucatori pentru a da fotbalului romanesc viitori fotbalisti, nu aduc oameni la stadion, nu au telespectatori. Pe cei de la U Cluj eu unul nu ii inteleg - in loc sa faca din CFR Cluj si U Cluj o singura echipa, si aia de top, ei adancesc razboiul dintre echipe si se caroteaza reciproc. In ritmul asta vor ramane fara nicio echipa in prima liga si e pacat de stadionul pe care il au  si de oamenii din Cluj care iubesc fotbalul
Liga 1 program complet

Cotele la pariuri pentru etapa 23 la casa de pariuri bwin sunt cele din figura de mai jos

Cotele pariurilor pentru etapa 23 liga 1

Mai nouă Mai veche

نموذج الاتصال