Reclama adsense sus

Navigation

Concert Remus Azoitei, Pierre-Yves Artaud si Cristina Bellu la EUROPAfest Summer

EUROPAfest Summer Edition !


Concert Remus Azoitei, Pierre-Yves Artaud si Cristina Bellu
Sambata 18 iulie la Castelul Peles ora 18:00

Sambata, 18 iulie, la ora 18:00, melomanii si iubitorii de frumos isi dau intalnire la Castelul Peles pentru un concert desfasurat in Sala de concerte a resedintei regale. Evenimentul deschide seria manifestarilor EUROPAfest Summer Edition 2015, un festival cu 6 concerte de jazz & muzica clasica si Summer Music Academy Sinaia.


Program Europafest Summer Edition Sinaia
Artisti:
Organizatorii – jmEvents si Jeunesses & Dinu Lipatti, aduc impreuna artisti prestigiosi ai scenelor internationale.
- Violonistul Remus Azoitei, produs de renume al scolii romanesti de vioara, face azi parte din elita muzicii londoneze. Numit de revista britanica The Strad “ un virtuoz incurabil cu suflet si tehnica fabuloasa", Remus Azoitei vine la Sinaia din dorinta de a impartasi tinerei generatii din experienta sa complexa.
 - Artist emerit, Pierre-Yves Artaud / Franta este considerat in unele cercuri drept cel mai bun flautist al lumii. Cariera sa remarcabila e apreciata universal, dovada stand palmaresul premiilor si onorurilor obtinute, intre care de 5 ori laureat al Grand Prix du Disque in Franta si Japonia si Medalia franceza pentru Arta si Stiinta.
 -  Violoncelista Cristina Bellu / Italia, Elvetia si-a inceput cariera solistica foarte tanara, alaturi de orchestre de renume. In prezent este invitata cu regularitate sa sustina concerte in Franta, Italia, Elvetia, Marea Britanie. Cristina Bellu este si Vicepresedinte al European String Teachers Association in Franta si ambasador al ESTA International la Consiliul Europei.

In program vor fi interpretate lucrari de J.S. Bach, C. Saint-Saens, G. Enescu, C. Debussy, G. Cassadò, J. Nin, G. Fauré

Accesul la concert se face pe baza de invitatii, dar se acorda si intrare libera in limita locurilor disponibile.
Share

Post A Comment: