Reclama adsense sus

Navigation

Biletul zilei 25 august 2015

Biletul zilei 25 august 2015

Pentru biletul zilei de astazi am ales doua meciuri, cota finala a biletului fiind de 2,72, la 50 de lei jucati puteti incasa 136 de lei. Ambele meciuri de astazi sunt din returul playoff-ului Champions League, unul din pronosticuri fiind pe rezultat final la sfarsitul partidei iar cel de al doilea pe numar de goluri.


Pentru rezultat la finalul partidei am ales meciul pe care echipa lui Mircea Lucescu, Shakhtar Donetz il desfasoara acasa in compania austriecilor de la Rapid Viena. Cred ca Lucescu va forta victoria pentru a nu avea vreo surpriza, caci daca va juca la egal, austrieci daca marcheaza duc meciul in prelungiri, ceea ce nu cred ca isi doreste romanul nostru. Oricum echipa ucraineana joaca destul de bine, Lucescu facandu-si treaba ca lumea in continuare.
Cel de al doilea meci ales este cel dintre Dinamo Zagreb si Skenderbeu Korce , un meci care pentru mine a stat sub semnul blatului. S-au intalnit doua echipe balcanice, una din Albania, tara unde clanurile mafiote se ocupa si cu pariurile clandestice si cu trucarea meciurilor si cealalta din Croatia. Mie personal nu mi-a mirosit bine acel 1 pauza / 2 final inregistrat in partida tur si astept cu nerabdare sa vad cum va evolua scorul din partida retur

Biletul zilei pentru data de 25 august 2015
Pentru cei care nu si-au facut cont la casele de pariuri legalizate iata mai jos una care ofera bonus de 100% pana la maxim 200 lei  - asa cum facea si bet365. Dati click pe banner si mergeti la pagina cu bonus.

Share

Post A Comment: