Culturisti celebri - cum aratau odata si cum arata astazi

Bodybuildingul sau culturismul cum mai este cunoscut pe la noi este unul din sporturile care necesita un consum mare de alimente si suplimente nutritive, care fac ca sportivul sa faca fata la efortul sustinut pe care il face la antrenamente si care il ajuta la cresterea masei musculare. Una din problemele marilor campioni este cum isi gestioneaza greutatea si efortul fizic dupa ce termina cu activitatea sportiva. Acu ceva timp in urma cand nu erau steroizi la putere si cand se lucra curat nu era o problema majora daca te lasai de culturism. 


Un bun exemplu il constituie Arnold Schwarteneger, cunoscutul actor din Terminator tinandu-se foarte bine si acum cand este trecut bine de prima tinerete.
Iata mai jos cum arata cativa dintre cei mai cunoscuti culturisti ai vremurilor trecute, fosti campioni mondiali si castigatori de concursuri.
Voi incepe cu doua poze ale lui Chris Cormier, cea din stanga este din timpul in perticipa la cunoscutul concurs MR Olympia si cea din dreapta din zilele noastre. Diferenta este mare, pentru ca acum cunoscutul sportiv a scazut in greutate. Cred ca arata foarte bine si in imaginea din stanga si in cea din dreapta
Günter Schlierkamp un culturist german care in perioada 2004 - 2006 a fost aproape de podiumul Mr Olympia. Iata doua imagini, una din perioada cand participa la Mr Olympia si una de anul acesta. Si el se mentine foarte bine.
Günter Schlierkamp in 2004 si in 2014
Dorian Yates a fost unul din cei mai mari campioni ai culturismului fiind unul din cei mai masivi si avand nici mai mult nici mai putin decat 6 titluri de Mr Olympia consecutive castigate (1992 -1997). A fost cunoscut datorita masivitatii sale si mai ales datorita musculaturii spatelui.

Dorian Yates in perioada cand era Mr Olympia si in zilele noastre
Tom Prince
Tom Prince inainte si acum
Bob Paris inainte cand practica culturismul si acum 


Mai nouă Mai veche

نموذج الاتصال