Eva Carneiro cel mai simpatic medic din fotbal

Scandalul provocat de Jose Mourinho a adus în faâa presei din intreaga lume medicul formației Chelsea, simpatica Eva Carneiro. Până la acest incident, în care Jose Mourihno a dat vina pe medicul lui Chelsea, pentru un contraatac nereușit, doar suporterii echipei engleze o știau. Acum o știe o lume intreagă. M-am uitat pe imaginile cu ea și trebuie să recunosc că este o dulceață de femei.

Eva Carneiro medicul lui Chelsea

Chelsea riscă să fie dată în judecată chiar de propriul doctor, după decizia managerului portughez de a-i interzice Evei Carneiro să mai stea pe banca de rezerve la jocurile londonezilor!

Eva Carneiro medicul lui Chelsea
Scandalul provocat de Mourihno l-a înfuriat și pe patronul lui Chelsea, Roman Abramovici, si a generat si un val imens de susținere a simpaticei brunete din partea colegilor din Premier League.



"Stafful medical merită scuze publice. Ce trebuia să facă, să ignore apelul arbitrului?", a declarat Peter Brukner, doctorul "naționalei" australiene de cricket. "Tratamentul e nedrept și extrem", s-a revoltat Asociația Medicilor din Fotbal.
Eva Carneiro medicul lui Chelsea


Mai nouă Mai veche

نموذج الاتصال