Mihai Petre din nou jurat intr-o emisiune noua

Mihai Petre rămâne in amintire, pentru simpatizanții postului de televiziune ProTV ca o persoană exigentă, și care critica fără nici un fel de scrupule canditații care participau la emisiunea Dansez pentru tine. De asemenea s-a remarcat pentru exigenta sa și la emisiunea de talente Românii au talent, care a avut și are încă un succes imens.
Mihai Petre unul din juratii Ham Talent
Din păcate pentru fanii ProTV -ului, Mihai Petre a plecat la Antena 1 , acolo unde show-ul Dansează printre stele nu a avut succesul scontat, fiind până la urma abandonat.
Iată că din această toamnă postul de televiziune Antena 1 pregătește emisiunea Ham Talent, ce va fi produsă de Mona Segall, și în care concurenți nu vor mai fi oameni ci animale de companie .
Juriul Ham Talent a fost anunţat, iar Mihai Petre va sta la masa juraţilor alături de Diana Munteanu şi dresorul de câini Gabriel Cocu.

Preselecțiile “Ham Talent” vor avea loc la Timisoara pe 27 iunie, la Oradea pe 3 iulie, la Cluj pe 5 iulie, la Iasi pe 1 august si la Bucuresti pe 8 august. Prezentatorul Ham Talent va fi Liviu Vârciu.

Marele premiu pus în joc este de 20.000 de Euro.

„Oricine merită o șansă la celebritate, fie că este patruped sau înaripat, blând sau fioros, cu blană sau pene. Cei care și-au înnebunit deja prietenii cu poveștile despre cât este de extraordinar necuvântătorul lor sunt asteptat la preselectii. Echipa de productie va ajunge in intreaga tara in cautarea animalelor care uimesc prin aptitudinile lor, prin infatisare sau prin povesti”, anunță reprezentanții Antenei 1.
Mai nouă Mai veche

نموذج الاتصال