Priyanka Chopra noua printesa de la Bollywood

Se pare că Aishwarya Rai are o rivală care are șanse să o detroneze pe frumoasa actriță de pe primul loc al celor mai frumoase actrițe din India. Numele ei este Priyanka Chopra, o actriță indiană născuta la 18 iulie 1982 in Jamshedpur, Jharkand, India și care a caștigat concursul de Miss World în anul 2000. Înainte de a începe cariera de actriță ea a lucrat ca model.



Parintii ei sunt Ashok Chopra şi Madhu Akhauri, medicii de profesie. Chopra si-a petrecut copilăria în Bareilly, Uttar Pradesh, Newton, Massachusetts şi Cedar Rapids, Iowa, SUA. Tatal ei a fost în armată şi, astfel, familia ei s-a mutat destul de frecvent. Tatal ei provine dintr-o familie de origine Punjabi Khatri, stabilita in Bareilly şi mama ei provine dintr-o familie Kayastha bihari care s-a stabilit în Jamshedpur
Priyanka Chopra noua frumusete de la Bollywood
Chopra a debutat in 2002 in filmul lui Tamil, Thamizhan.Dupa acest debut a jucat in Love Story si apoi in Andaaz film care a avut succes si datorita rolului din acest film a castigat premiul feminin Filmfare - Cel mai bun debut.
Priyanka Chopra noua frumusete de la Bollywood


Priyanka Chopra arata superb
Priyanka Chopra noua stea de la Bollywood



Mai nouă Mai veche

نموذج الاتصال