Program liga 1 - etapa 7

Din liga 1 s-au consumat deja sase etape si iata ca acest inceput de campionat ne arata ca avem echipe care incet incet isi revin si a caror tinta este calificarea in play off. Si aici ma refer la Dinamo, la CFR Cluj. Clujul merge bine si daca nu ar fi fost penalizarea acum ar fi fost lider in liga 1.

Iata in continuare si programul etapei 7

Vineri, 14 august
 21:00 Petrolul Ploiești - FC Botoșani  
Sambata, 15 august
 18:30 ACS Poli Timisoara  - CS 'U' Craiova
 21:00 Steaua București -  ASA Târgu Mureș
Duminica, 16 august
 18:30 FC Voluntari - Astra Giurgiu
 21:00 CSMS Iaşi -  Dinamo București
Luni, 17 august
 18:30 FC Viitorul - Concordia Chiajna 
 21:00 Pandurii Tg. Jiu -  CFR Cluj

Steaua merge din ce in ce mai prost iar dupa eliminarea din play offul Champions League a fost invinsa cu scorul de 2-0 in deplasarea de la Astra. Un meci cu cantec in care stelistilor le-au fost anulate 3 goluri iar cei de la Astra au scapat de o eliminare a unui jucator de al lor. Dupa aceasta etapa Steaua va incerca sa se califice in grupele Europa League, avand ca adversar in dubla mansa pe Rosenborg. La cum joaca in ultima perioada nu ii vad trecand de norvegieni, poate doar cu ajutorul unei minuni. Sa vedem daca o sa aiba noroc.



Dinamo este lidera clasamentului dupa aceste sase etape disputate, insa in aceasta etapa a saptea are meci greu la CSMS Iasi, echipa din Copou jucand foarte bine, fiind chiar lidera a ligii intai dupa meciurile etapei a V a. Insa in etapa sase un hent neinteles al lui Voicu a facut ca ieseni sa plece fara nici un punct de la Botosani.
Si echipa lui Hagi merge bine, Viitorul acumuland pana acum 10 puncte la fel ca si CSMS Iasi. De remarca ca Viitorul impreuna cu Dinamo sunt singurele echipe care nu au cunoscut infrangerea in acest campionat.
Petrolul ramane muratura campionatului, echipa nemaigasindu-si ritmul dupa ce a intrat DNA-ul in ograda lor. In ritmul asta, mai ales ca echipa a intrat in aceasta editie de campionat, petrolisti au sanse mari sa retrogradeze. Insa mai este mult pana la terminarea campionatului si minuni precum cea a lui CSMS Iasi de anul trecut (care a rupt tot in retur scapand de retrogradare cu mult inainte de a se termina campionatul) se pot intampla si anul asta

Iata si cotele la pariuri de la casa de pariuri bet365

Cotele la pariuri pentru etapa 7 liga 1

Mai nouă Mai veche

نموذج الاتصال