Simona Halep ai pus-o

Spre ghinionul tau sansele Stelei de a se califica in grupele unei competitii europene sunt aproape nule asa ca viitoarele articole ale asa zisilor ziaristi de la ziarele online se vor concentra pe tine pentru ca exista o masa marisoara de frustrati care nu stiu altceva decat sa te injure.
Asa cum am mai zis-o, din pacate, acum are internet orice analfabet (al carui vocabular nu depaseste un numar de maxim 50 de cuvinte din care jumatate sunt injuraturi) care, in frustrarea lui de ciumpalac de cartie, nu cunoaste regulile sportului alb, insa stie doar atat: pitica aia nu a fost la FED Cup, castiga prea multi bani si nu e curva.

Troli sau mai bine zis imbecili online
Acum internetul din Romania este o mare cloaca in care toti sunt profesori de limba romana corectand pe toata lumea, si marea majoritate sunt persoane care dupa ani buni de capitalism nu realizeaza ca de fapt sunt niste nimicuri. Daca cititi comentariile de pe gsp si prosport la articolele despre Simona Halep o sa va dati seama la ce ma refer. Cei de la aceste site-uri in nemernicia lor le hranesc dorinta acestor analfabeti de a-si varsa excrementele virtuale, servindu-le pe tava articole in care lovesc sub centura, doar pentru vizualizari si trafic. Marea majoritate a articolelor nu au mai mult de 200 de caractere, cititorii lor fideli neputand sa citeasca mai mult de atat, pentru ca imediat ii apuca migrenele. E usor sa fii un nobody, in spatele unui monitor, fara sa fi facut macar 5 minute de sport in viata ta, sa nu ai servici si sa traiesti pe spatele parintilor, sa ai 130 de kile si sa o injuri pe Halep pentru ca a abandonat intr-o finala pentru ca nu mai putea sa se tina pe picioare. E chiar foarte usor.
Oricum nu intelegeam nici eu de unde caderea lui Halep, pana cand a venit cu precizari chiar ea: moartea verisorului ei a destabilizat-o psihic. Si e clar ca banii nu pot inlocui niciodata o persoana, mai ales cand iti este foarte apropiata. A avut obligatia participarii la turnee, insa modul in care a facut-o a fost jalnic, insa scuzabil.
Cat despre schimbatul antrenorilor - o face pe banii ei, pe rezultatele ei asa ca aici nu e nimic de comentat.
Deci, Halep pregateste-te caci toata cloaca ziaristilor va fi cu ochii pe tine, mai ales ca acum marea majoritate a chibitilor din fotbal nu mai au obiectul muncii, raposata Steaua fiind o echipa nula la momentul asta.
Trofeu castigat de Simona Halep
Eu nu pot sa zis decat RESPECT SIMONA HALEP si nu pot decat sa iti multumesc pentru meciurile jucate si spectacolul facut. E o placere sa vad un meci de al Simonei asa cum era o placere sa vad un meci al Stelei din anii 86', asa cum era o placere sa vad un meci al nationalei Romaniei in anii 90'. 

Mai nouă Mai veche

نموذج الاتصال