Biletul zilei 26 septembrie 2015

Biletul zilei de astazi 26 septembrie 2015 contine cinci pronosticuri si are o cota finala de 12.30. Astfel la 50 de lei jucati puteti incasa 615 lei. Pe bilet regasim 3 pronosticuri pe rezultat la finalul meciului, 1 pronostic pe rezultat la pauza si un pronostic pe numar de goluri.
Primul meci ales este din Premier League, cel dintre Leicester si Arsenal unde am mizat pe mai mult de 2,5 goluri in meci. Desi Arsenal nu are o medie buna de goluri per meci, si asta din cauza atacului slab, la acest meci mizez pe atacul celor de la Leicester si mai ales pe o victorie a lui Leicester cu gol marcat din partea lui Arsenal
Al doilea pronostic din campionatul Angliei este pe victoria lui Manchester City pe terenul celor de la Tottenham. Va fi un meci greu pentru cei din City, insa inceputul asta de campionat ne arata o echipa care doreste sa castige titlul si mai ales o echipa determinata.

Din campionatul Germaniei am ales meciul dintre Wolsburg si Hannover, mizand pe victoria lui Wolsburg care are un inceput bun de campionat fiind pe pozitia a patra si mai ales fiind cu victorii pe linie la meciurile de acasa.
Despre meciul lui Ajax nu este prea mult de comentat, pentru ca Ajax este o echipa care se bate pentru titlu an de an si care, si in acest campionat a pornit puternic fiind in momentul de fata pe primul loc.
Mai nouă Mai veche

نموذج الاتصال