Cel mai mare bonus la pariuri 450 lei de la Netbet

Cel mai mare bonus oferit pe piata in momentul de fata pentru jucatorii de pariuri este cel de la casa de pariuri netbet, care de fapt este format din doua bonusuri diferite. Accesand bannerul de mai jos puteti beneficia de un bonus total de maxim 450 de lei, ceea ce inseamna destul de mult pentru piata de pariuri din Romania


Unul din bonusuri este de 50% din prima depunere, pana la maxim 200 roni iar extrabonusul este data de valoarea primei depuneri.
Astfel beneficiati de extrabonus dupa cum urmeaza:
Pentru primul depozit între 20 – 100 RON – BONUS EXTRA DE 100 RON
Pentru primul depozit între 101 – 199 RON – BONUS EXTRA DE 150 RON
Pentru primul depozit de peste 200 RON – BONUS EXTRA DE 250 RON


Iata pasii pe care trebuie sa ii faci pentru a beneficia de bonusul celor de la NETBET
1. Faceti-va cont la cei de la netbet (cel mai simplu dati click pe unul din bannerele din acest articol)


2. Introduceţi codul bonus “NETBET200” în căsuţa “Cod bonus pentru depozit” din partea de sus a meniului "Depozit", înainte de a efectua primul dvs. depozit.
Veţi primi un bonus de 50% pentru primul depozit în limita a 200 RON (sau moneda echivalentă). De exemplu, pentru un prim depozit de 400 RON veți beneficia de un bonus de 200 RON.
Bonusul este creditat automat pe contul dvs. NetBet Sport de îndată ce suma depusă a fost mizată o dată  (x1) la cote de cel puțin 1.60 și toate pariurile au fost stabilite.
Mizarea depozitului (x1) vizează exclusiv activarea bonusului. Aceasta nu este luată în considerare pentru îndeplinirea cerințelor de mizare.

Aveti grija caci după ce introduceți codul la Casierie, aveți la dispoziție 24 de ore pentru a efectua depozitul. După acest interval, codul bonus va expira.

Mai nouă Mai veche

نموذج الاتصال