Ce sa faci de Anul Nou ca sa iti mearga bine in noul an

Foarte multe persoane respectă superstiţiile de Anul Nou, acestea considerând că în acest fel le va merge bine în Noul An. Printre superstiţiile şi obiceiurile de sfârşit de an se numără dansul în aer liber pentru sănătate şi noroc şi umplerea portofelelor cu bani pentru un an prosper.




Dar iată în continuare ce ar trebui să faceți de Anul Nou pentru ca în noul an să vă meargă bine:

- Se spune că este bine ca noul an sa te prindă cu haine noi pentru ca în următoarele 365 de zile să primeşti cât mai multe cadouri.
- Roşul este culoarea veseliei şi a dragostei, aşa că obiceiul spune că dacă vă îmbrăcaţi în roşu de Noul An veţi avea un an nou norocos şi plin de iubire.
- Anul nou trebuie sa te gaseasca cu un pahar plin in mana, fie ca e vin spumant sau suc: astfel vei avea parte de belsug. Pentru a ti se indeplini toate dorintele trebuie sa bei paharul pana la fund.
- De asemenea, se spune că pentru un an îmbelşugat este bine ca la miezul nopţii pe masă să fie pahare şi farfurii pline, iar fiecare membru al familiei să aibă bani asupra sa. Paharele, farfuriile şi buzunarele goale sunt semnele unui an sărac, consideră superstiţioşii.


- Sărutul, care poate fi sub vâsc sau in lipsa lui, este obligatoriu în noaptea de Revelion, dacă doriţi să aveţi parte de afecţiune în anul ce vine. În caz contrar, veţi avea un an cu puţine satisfacţii sentimentale.
- Dansul la miezul nopţii în aer liber, în special cel în jurul unui copac, aduce sănătate şi împlinirea tuturor dorinţelor.
- Este bine să nu fii singur, dar dacă nu se poate altfel, sunați-i pe cei dragi la miezul noptii. Vei fi tot anul aproape de cei langa care ai fost la miezul noptii, vei vorbi tot anul cu cel cu care ai vorbit in primele momente ale anului!
- Cine este politicos şi manierat de Anul Nou va fi tot timpul aşa, de aceea se spune că în noaptea de Revelion trebuie evitate atât discuţiile în contradictoriu şi limbajul licenţios sau brutal.
- Cine va consuma un măr în ajunul Anului Nou, va avea parte de sănătate pe tot parcursul anului; 12 boabe de struguri consumate de Revelion semnifică prosperitatea în cele 12 luni ale anului ce vor urma.
- Incercaţi să vă plătiţi datoriile până la miezul nopţii pentru a nu fi datori tot anul care vine.
- Tradiţia spune că aceia care plâng în noaptea dintre ani sau in prima zi a anului, vor avea un an cu evenimente triste.
Mai nouă Mai veche

نموذج الاتصال