Ce se intampla cand Dorel e sofer profesionist

Pe Dorel cunoscutul personaj il intalnim cam peste tot pe glob si in orice domeniu. Iata in cateva imagini gasite pe net, cam ce se poate intampla cand Dorel este sofer pe masini de mare tonaj




Daca ar fi auzit in viata lui de centru de greutate si-ar fi dat seama ca asta o sa pateasca daca incearca sa descarce caramizile alea. Asa e cand nu iti place scoala si inveti doar pentru carnetul de conducere.

O fi mare si puternica masina insa intotdeauna exista si ac de cojocul ei. Si se pare ca veriga slaba e soferul in cazul nostru.
Cum naiba o fi ajuns pe scarile alea numai el stie.


In urmatoarele doua imagini oricat as incerca sa il gasesc vinovat pe Dorel nu prea am ce sa ii reprosez (poate doar ca a mers prin zona respectiva). Exista momente in care drumul pe care mergi este mascat complet si daca nu stii la ce sa te astepti orice groapa poate fi fatala. Nu stiu cum au putut scoate oamenii astia masinile dar sigur nu le-a fost usor.
Sunt curios cum a iesit din masina, pentru ca daca cazi intro balta inghetata pentru a deschide geamul ca sa iesi din cabina este o munca de culturist. Efortul pe care trebuie sa il depui este de cateva ori mai mare decat in mod normal. 

Mai nouă Mai veche

نموذج الاتصال