Etapa 26, ultima etapa din liga 1

Iata ca s-a ajuns si la ultima etapa a sezonului regulat al ligii 1 de fotbal din Romania. Un campionat care desi modest din punct de vedere al fotbalului aratat de catre echipe, are un final care tine pe suporteri cu sufletul la gura.
Inainte de ultima etapa doar trei echipe sunt sigure suta la suta de calificarea in play off: Viitorul Constanta, FCSB si Astra Giurgiu. Pentru ultimile trei locuri care duc in grupa care se bate pentru titlu lupta patru echipe: CFR Cluj, CSU Craiova, Gaz Metan Medias si Dinamo.
Dinamo are nevoie de victorie in ultima etapa pentru a putea spera la ceva, pe cand cu sanse de calificare in urma unui egal e Craiova.





Iata programul acestei ultime etape:
Sambata, 4 martie
18:00 ACS Poli – Concordia Chiajna
18:30 Steaua – ASA Tîrgu Mureş
In debutul etapei sunt programate doua meciuri fara mize asa de mari, doar pentru Steaua contand punctele puse in joc pentru viitoarele confruntari pentru titlu.

Duminica, 5 martie
20:30 CS U Craiova – Gaz Metan Mediaş
20:30 Pandurii Tîrgu Jiu – Dinamo
20:30 CFR Cluj – Viitorul
Aceasta este duminica de foc in care de la 20:30 sunt meciurile care decid participantele in grupa pentru titlu. Meciul cel mai important pentru soarta echipelor din prima grupa e CSU Craiova cu Gaz Metan Medias.

Luni, 6 martie
18:00 FC Voluntari – CSM Politehnica Iaşi
20:30 Astra Giurgiu – FC Botoşani
Ultimile doua meciuri ale etapei au fost programate luni pentru ca Astra Giurgiu si cu CSM Politehnica Iasi au disputat pe 2 martie un meci restanta din etapa 23, meci care nu s-a putut disputa din cauza conditiilor meteo de la ora meciului
Mai nouă Mai veche

نموذج الاتصال