Meciurile din sferturi Champions League si Europa League 2017

Vineri 17 martie 2017 a avut loc tragerea la sorţi a sferturilor de finala ale UEFA Champions League si Europa League. Tragerea de vineri a fost efectuată de galezul Ian Rush, fostul atacant-vedetă al echipei FC Liverpool, ambasadorul finalei Champions League 2016-2017, finala care se va disputa pe Millennium Stadium din Cardiff, în data de 3 iunie.




Iata si programul "sferturilor" din UEFA Champions League:
Atletico Madrid - Leicester
Borussia Dortmund - AS Monaco
Bayern Munchen - Real Madrid
Juventus - FC Barcelona
A fost o tragere soc pentru echipele din Spania, Barcelona si cu Real Madrid au cazut peste cei mai grei adversari posibili, Juventus Torino si Bayern Munchen. Barcelona vine cu moralul ridicat dupa meciul de vis din fata francezilor de la PSG, meci care le-a adus calificarea in sferturile competitiei. Cred ca Juventus si-ar fi dorit sa cada cu Leicester, echipa cea mai slab cotata din competitie, insa norocul asta a cazut peste Atletico Madrid.
Meciurile tur din sferturile de finală ale Ligii Campionilor vor avea loc pe 11 şi 12 aprilie, în timp ce returul este programat pe 18 şi 19 aprilie.


In Europa League s-a stabili urmatorul program pentru sferturi
Anderlecht - Manchester United
Celta Vigo - Genk
Ajax - Schalke
Lyon - Besiktas
De remarcat ca echipa romanilor Stanciu si Chipciu a cazut peste un adversar foarte greu si aici vorbim de Manchester United, echipa antrenata de Mourinho
Meciurile tur se vor disputa pe 13 aprilie, iar returul este programat pe 20 aprilie. Finala se joacă la Stockholm, pe 24 mai.
Mai nouă Mai veche

نموذج الاتصال