Rezultatele din optimile Champions League 2016 - 2017

Meciurile din returul optimilor de finala ale Champions league au consemnat cateva rezultate bomba printre care si revenirea si calificarea celor de la Barcelona dupa ce in tur pierdusera cu scorul de 4-0. A fost revenirea anului si poate una din cele mai tari din competitie.




Insa de aceasta calificare a celor de la Barcelona sunt vinovati doar jucatorii lui PSG, oricat de mult ar da ei vina pe arbitrii. Era minutul 87 scorul era 3-1 si Barcelona avea nevoie de 3 goluri pentru a se califica iar cei de la PSG cred ca se gandeau la bautele care le vor face dupa meci. Altfel nu poate fi explicata caderea lor in ultimile 7 minute ale meciului. De obicei toti sar cu fundul in sus la o victorie si vor mariri de contract si prime de joc, insa in cazul ca cel de la meciul Barcelonei cu PSG nu vorbeste nimeni. Nu cred ca s-a dus vreo unul din cei care a jucat, la patron sa ii spuna ca plateste el biletele celor care au venit la stadion.

In fine, iata si rezultatele consemnate in meciurile din optimile de finala (retur si tur):

Arsenal Londra (Anglia) -  Bayern Munchen (Germania) 1-5 (in tur 1-5)
Napoli (Italia) - Real Madrid (Spania) 1-3 (in tur 1-3)
FC Barcelona (Spania) - Paris Saint-Germain (Franța) 6-1 (in tur 0-4)
Borussia Dortmund (Germania) - Benfica Lisabona (Portugalia) 4-0 (in tur 0-1)
Juventus Torino (Italia) - FC Porto (Portugalia) 1-0 (in tur 2-0)         
Leicester City (Anglia) - Sevilla (Spania) 2-0 (in tur 1-2)
Atletico Madrid (Spania) - Bayer Leverkusen (Germania) 0-0 (in tur 4-2)
AS Monaco (Franța) - Manchester City (Anglia) 3-1 (in tur 3-5)

Rezultatele finale din optimile Champions League 2017

O calificare frumoasa a obtinut Leicester care desi trece printr-o perioada mai grea, Ranieri fiind demis din cauza rezultatelor proaste, a reusit o calificare in etapa urmatoare. Nu acelasi lucru a facut si Manchester City care a pierdut meciul retur disputat la Monaco, cu scorul de 3-1. Este pentru prima oara cand o echipa antrenata de Guardiola nu ajunge in sferturile Champions League.
De remarcat ca la doua meciuri, care s-au disputat in aceeasi zi in retur s-au inregistrat aceleasi rezultate din tur. E vorba de meciurile disputate de Bayern si Real Madrid
Mai nouă Mai veche

نموذج الاتصال