Dovezile ca Ronaldo nu a fost in offside la golurile cu Bayern Munchen

Dupa ce am vazut meciul din campionat dintre Bayer Leverkusen si Bayern Munchen (meci care mi-a nenorocit un bilet pe care prinsesem deja 5 pronosticuri si eram la ultimul )  sincer sa fiu nu mai credeam ca Bayern poate rasturna rezultatul din partida tur cu Real Madrid din Champions League.




Nu prea vroiam sa ma uit la meci, insa faptul ca Bayern venea cu lotul complet m-a facut sa stau sa vad meciul. Si nu mi-a parut rau, caci a fost un spectacol, cu fotbal de calitate, in ritm alert, cu un scor pe care eu unul nu il preconizam si cu multe faze pe care nu le vezi chiar in fiecare zi.
Din pacate eforturile celor de la Bayern au fost naruite de arbitrul ungur care a fost total in afara jocului, cu cateva decizii controversate, una dintre ele schimband total cursul jocului.


Oaia neagra a lui Bayern a fost iar Vidal, cel care in meciul tur a ratat un 11 metri intr-un moment in care germanii ii calareau pe  cei de la Madrid, care in acest retur a fost eliminat. E adevarat ca eliminarea lui a fost facuta cam gratis, insa in momentul in care ai un galben te mai gandesti putin si la modul in care joci. Daca in meciul tur ar fi inscris in acel penalty ratat alta ar fi fost soarta meciului, si spun asta nu prin prisma scorului ci prin faptul ca dupa ratare Bayern a cazut psihic, din acel moment jucatorii jucand ca niste amatori. Astfel Real a avut ocazia sa isi revina in joc si sa remonteze scorul.
Pe langa faptul ca a eliminat un jucator arbitrul a validat doua goluri la care in mod normal ar fi trebuit dat offside. Insa se pare ca in fotbalul mare sunt cateva echipe care sunt privilegiate.
Iata si ce a vazut arbitrul si cum a judecat el fazele de nu a fost offside

De ce nu a fost offside la golurile lui Ronaldo
Acum, astept cu nerabdare astept meciul dintre Juventus si Barcelona, mai ales dupa ce Barcelona a fost ajutata de arbitru in meciul cu PSG, atunci cand s-a realizat una din cele mai spectaculoase remontari de scor din Champions League.
Mai nouă Mai veche

نموذج الاتصال