Star Wars VIII (2017) - Ultimul Jedi - trailer si prezentare

Luna decembrie a acestui an ne aduce pe marile ecrane ultimul episod (al optulea) al seriei Star Wars: Ultimul Jedi. Zilele acestea au fost prezentate în cadrul Festivalului Star Wars Cebration din Orlando (Florida) primul trailer și primul afiș oficial. Tot in cadrul festivalului, consacrat celor 40 de ani de când seria "Razboiul stelelor" fascinează generații intregi, a fost adus și un omagiu actriței Carrie Fisher (printesa Leia) care s-a stins din viață anul trecut.




Acțiunea acestui ultim episod din Star Wars (intitulat "Ultimul Jedi") se petrece imediat după cea din Trezirea Forței, fiind narata intalnirea dintre Rey cu Luke Skywalker. Se pare ca in acest episod unul dintre personajele principale va fi Luke Skywalker, lucru care va multumi pe fani, care au fost nemultumiti ca in Trezirea Fortei Luke Skywalker nu a avut nici macar o replica

Star Wars 2017: Ultimul Jedi este ultimul episod al seriei

Din acest prim teaser lansat pe piață putem presupune că in Ultimul Jedi este prezentat antrenamentul lui Rey în tainele Forței. Dacă luptele din Trezirea Forței s-au bazat aproape exclusiv pe săbii și pe pistoale laser, e posibil ca în Ultimul Jedi să vedem bătălii impresionante purtate cu ajutorul puterilor speciale ale Forței.

În trailerul lansat pe piață apare și căpitanul Phasma, unul dintre personajele preferate ale noii serii, și care pare că va avea un rol mai important în noul film.


Trailerul are o atmosferă întunecată și se termină cu Skywalker (Mark Hamill) spunând că știe „un singur adevăr” – acela că povestea Jedi trebuie să se termine.
Iată și afișul oficial al filmului:

Mai nouă Mai veche

نموذج الاتصال