S-a furat un nou episod din Game of Thrones

 S-a furat un nou episod din Game of Thrones

O greseala a celor de la HBO Spania, care au difuzat din greseala cel de-al şaselea episod din sezonul al şaptelea al serialului de televiziune ”Urzeala tronurilor/ Game of Thrones” a facut ca acesta sa devina disponibil pe internet înainte de a fi lansat oficial.Abonaţii serviciului de video la cerere al HBO au avut acces la acest episod timp de o oră, după care a fost retras de pe platformă, dar nu înainte de a fi distribuit online.




Episodul 4 episod care a devenit disponibil online pe 4 augus,  inainte de lansarea oficiala a dus la arestarea a patru persoane din India. Trei dintre cele patru persoane arestate sunt angajate în prezent la Prime Focus Technology, în timp ce cea de-a patra persoană este un fost angajat al acestei companii.
Comapnia Prime Focus, cu sediul în Mumbai, care stochează şi prelucrează serialul pentru platforma de streaming Hotstar, a depus o plângere la poliţie, în urma căreia au fost arestate cele patru persoane. Acestea vor fi reţinute până pe 21 august.

Acum ceva putin timp in urma, un grup de hackeri a anunţat că a furat 1,5 TB de date din serverele HBO, printre serialele furate numărandu-se episoade din producţii precum ”Ballers” şi ”Room 104”, dar şi scenarii ale unor episoade din ”Game of Thrones”. Dupa ce HBO ar fi refuzat să plătească o răscumpărare de 7,5 milioane de dolari aceştia au publicat o parte din episoadele nelansate din mai multe seriale.
Reprezentanţii HBO le-au trimis hackerilor un e-mail potrivit căruia ar fi dispuşi să le plătească 250.000 de dolari - plată pe care ar efectua-o ca răsplată pentru descoperirea vulnerabilităţilor din sistem

Mai nouă Mai veche

نموذج الاتصال