Antonia locul 11 mondial in Topul celor mai frumoase 100 de chipuri

Antonia in topul celor mai frumoase 100 de chipuri de pe glob


Topul celor mai frumoase 100 de chipuri, este prezentat de TV Candler în publicaţia anuală The Independent Critics List, această listă fiind publicată în diferite formate încă din anul 1990.
The Independent Critics List este întocmită pe baza sutelor de mii de sugestii primite în fiecare an de la public, şi încearcă să prezintă un clasament reprezentativ pentru idealul de frumuseţe modern.



Pe primul loc în clasamentul pe 2017 se află actriţa americană Liza Soberano, în vârstă de 19 ani, pe locul al doilea se află modelul francez Thylane Blondeau, în vârstă de 16 ani iar pe locul al treilea, cântăreaţa Chou Tzu-yu, în vârstă de 18 ani, din Taiwan.


Antonia, care se regaseste in acest top pentru a cincea oara, s-a clasat anul acesta pe un merituos loc 11, surclasandu-le pe actriţele şi modelele: Emma Watson, care a deţinut primul loc în acelaşi clasament întocmit în 2011, Lupita Nyong'o, aflată pe locul 19, Gal Gadot, cunoscută pentru interpretarea personajului Wonder Woman, precum şi pe Emilia Clarke, care interpretează rolul Daenerys Targaryen din serialul „Urzeala tronurilor/ Game of Thrones”.
Clipul cu topul celor 100 de femei il puteti vedea in clipul publicat pe youtube
Mai nouă Mai veche

نموذج الاتصال