Comentariu de pe facebook referitor la Irina Maria Mohora

Inainte de aparitia facebookului multi dintre noi traiam in lumea noastra si nu interactionam cu persoane care nu erau pe gustul nostru. Si aici ma refer ca fiecare isi cauta prietenii conform statutului sau social. Daca erai un tip linistit si in banca lui, normal ca nu interactionai in niciun fel cu "baietii de cartier". Insa odata cu aparitia retelelor sociale au scapat la internet si persoane mai in varsta, si curvele din cartier si analfabetii cu patru clase care se chinuie sa lege o propozitie. Si uite asa fiecare incearca sa isi impuna punctul de vedere, sa demonstreze gusturile bune pe care le are, sa dea lectii altora.
Iata mai jos comentariul unei doamne mai in varsta, care, probabil nu se uita la emisiunile lui Capatos sau pentru care internetul inseamna doar ziarele locale si grupurile de pe facebook.

Deci duduia doreste ca prezentatoarea sa se imbrace mai decent. Sincer sa fiu Irina Maria Mohora este imbracata decent fata de alte prezentatoare pe care le-am vazut pe la TV.


Fiind barbat de felul meu si putintel mai tinerel decat tanti din comentariu mi-as dori sa o vad pe Irina Mohora prezentant emisiunea de la TVR imbracata ca intr-una din postarile ei de pe facebook, pe care o redau mai jos

Irina Maria Mohora in costum de baie la mare
Mai nouă Mai veche

نموذج الاتصال