Mesaje SMS si urari de Sfantul Vasile 2018

Mesaje de felicitare și urări de Sfântul Vasile

Pentru cei care doresc sa trimita o urare de Sfântul Vasile cel Mare și sa le spuna "La mulți ani", prietenilor sau cunoscutilor care poarta acest nume, iata in continuare cateva urari pe care le puteti folosi:

Un gand bun si-o sarutare
Azi la ceas de-aniversare
Sfantul Vasile sa te ocroteasca
Visele sa ti se-mplineasca!
La multi ani, Vasile!

*****

De ziua numelui tău, îţi doresc tot binele din lume, noroc, fericire, sănătate şi să ţi se îndeplinească toate dorinţele pe care o să ţi le pui. La mulţi ani, Vasile!

*****

Cu simple cuvinte
Iti urez fierbinte
Multi ani inainte!
Ani cu cer senin si noroc deplin
Ani cu porti deschise
Pentru nenumaratele tale vise!
La multi ani, Vasile!

Mesaje SMS si urari de Sfantul Vasile 2018

Iţi urez La mulţi ani, pentru că porţi acest nume şi fie ca Sfântul Vasile pe care îl reprezinţi, să-şi coboare ochii asupra ta şi să iţi dăruiască fericirea dorită şi liniştea interioară.




*****
Să-ţi dea Domnul sănătate,
Judecată înţeleaptă,
Viaţă lungă pământească,
Ce doreşti să se-mplineasca!
 
*****
De Sf. Vasile, fie ca cei dragi sa te inconjoare cu caldura sufletelor lor intr-o seara magica, iar fericirea sa te ia in bratele ei in acest moment special!

*****
Vasile,
Hai noroc si voie buna,
Sa petrecem impreuna,
C-astazi este o zi mare,
Si-i motiv de sarbatoare!
La multi ani!

*****
Visele si sperantele de azi sa devina realitate, orice cadere un pas inainte, gandul bun si fericirea sa te insoteasca mereu! La Multi Ani Vasile!

*****
Fie ca fiecare raza de soare care ajunge la tine sa-ti aduca succes, fericire si prosperitate! La multi ani Vasile!

*****
Fie ca din aceasta zi Sfanta, in drumul lin al vietii tale sa rasara mereu cate-o raza de soare care sa-ti aduca fericire si bucurie. Iti doresc multa sanatate si toate dorintele sa ti se implineasca! La multi ani Vasile!

*****
Iti urez din tot sufletul noroc, sa iti gasesti pacea si fericirea, sa nu versi nicio lacrima si sa traiesti fiecare clipa astfel incat sa nu regreti nicio secunda trecuta! Cele mai bune urari de la mine.

*****
Iti urez ca ziua ta sa iti aduca o raza de soare, sa ai inima plina de speranta, iar in lume sa gasesti numai fericire! La multi ani Vasile!

*****
Bucuria lumii toata
Zi de zi-n usa sa-ti bata
Bunul Dumnezeu sa-ti dea
Tot ce iti doresti si ai vrea!
La multi ani Vasile!

*****
Fie ca adierea vantului lin al acestei zile frumoase de iarna sa te mangie cu mirosul imbietor al bucatelor alese iar sufletul sa-ti ramana deschis catre calea fericirii si implinirilor marete! La Multi Ani Vasile!


Mai nouă Mai veche

نموذج الاتصال