Kiki Challenge noua nebunie online, dar si cea mai riscanta

Cred că mulți dintre voi își mai aduc aminte de nebunia cu Ice Bucket Challenge, provocarea în care trebuia să îți  torni apă cu gheață în cap. A trecut acea nebunie generală și iată că a apărut alta, însă dacă la Ice Bucket Challenge se putea băga cam oricine, pentru că nu era nevoie de niciun fel de talent, la cea apărută recent ai nevoie de talent la dans.

Kiki Challenge dans in timp ce masina merge

Noua provocare online i-a înnebunit pe tinerii din întreaga lume, însă autorităţile îi sfătuiesc să înceteze din cauza riscului major de a se răni
Kiki Challenge“ presupune să sari dintr-o maşină în mişcare şi să dansezi pe lângă ea pe hit-ul „In My Feelings“ lansat de rapperul american Drake. Din pacate nu toate incercarile reusesc, in multe dintre ele vazant tineri care se impiedica si cad, se izbesc de stalpi sau si mai rau de masini aflate in trafic.
Piesa „In My Feelings“ a lui Drake o puteti urmari mai jos

Toată nebunia „Kiki Challenge“ a explodat insa când comediantul Shiggy a postat un video pe Instagram în care dansa pe melodia lui Drake. Dupa postarea videoclipului  hashtagul „Kiki Challenge“ a fost utilizat de peste 400.000 de ori.
Câteva zile mai târziu, fotbalistul Odell Beckham Jr. a acceptat „Kiki Challenge“ şi, într-adevăr, apare în filmuleţ în timp ce coboară din maşină, dar aceasta era parcată. Undeva în isteria virtuală, maşina a început să se mişte şi oamenii să sară din ea.
Inclusiv celebrităţi precum actorul Will Smith şi cântăreaţa Ciara au făcut „Kiki Challenge“, însă aceştia nu au inclus şi partea cu maşina în mişcare.
Mai nouă Mai veche

نموذج الاتصال