Concert ROD STEWART la Zilele Bucurestiului 2018

Concert ROD STEWART la Zilele Bucurestiului 2018


În luna septembrie, un maraton cultural de excepție va marca două evenimente importante din istorie: aniversarea a 559 de ani de la prima atestare documentară a Bucureștiului, precum și împlinirea a 100 de ani de la Marea Unire, fiind un prilej de sărbătoare, atât pentru bucureșteni, cât și pentru turiștii din țară și din străinătate. Astfel, în perioada 21 – 23 septembrie 2018, Primăria Capitalei, prin creart – Centrul de Creație, Artă și Tradiție al Municipiului București, organizează în Piața Constituției un program cultural grandios, constând într-o serie de trei evenimente consecutive.

Pe 23 septembrie 2018, Primăria Capitalei îi invită pe bucureșteni și pe toți cei prezenți în capitală, la un concert live al unuia dintre cei mai mari artiști din toate timpurile, Rod Stewart!

În cariera sa de peste 50 de ani, artistul a acumulat vânzări din peste 200 de milioane de albume și single-uri și a câștigat comunități de fani din întreaga lume. În anul 2016, acesta a primit titlul onorific de Cavaler din partea Majestății Sale Regina Elisabeta a II-a pentru contribuțiile sale în muzică și pentru actele caritabile.

ROD STEWART va concerta pentru prima dată după 23 de ani în România, în Piața Constituției din Capitală, încheind seria celor trei evenimente dedicate aniversării a 559 de ani de la prima atestare documentară a Bucureștiului și celebrării Centenarului Marii Uniri.

În deschiderea mult așteptatului concert, va urca pe scenă Trupa Vunk, una din cele mai îndrăgite formații de pop-rock din România, recunoscută pentru sunetul unic, story-telling și energie, cu hituri precum „Pleacă”, „Așa și” sau „1000”.
Mai nouă Mai veche

نموذج الاتصال