Mesaje de felicitare de Sfantul Dumitru

 Mesaje de felicitare de Sfantul Dumitru

Pe 26 octombrie crestin ortodocsii sarbatoresc pe Sfantul Dumitru. In aceasta zi nu uitati sa trimiteti mesaje de felicitare celor apropiati daca acestia au unul dintre urmatoare numele: Dimitrie, Dumitrache, Mitru, Mitra, Dima, Mimi, Dumitrica, Dumitra, Demetra, Dumitrița, Demetra, Dumitrana, Mița, Dumitriţa, Mimi.

Cu ocazia Sfântului Dumitru, îți doresc multă sănătate, noroc și zâmbete în fiecare zi. La mulți ani fericiti!

  **********

Să-ți fie inima plină de iubire și sufletul luminat în această zi specială. La mulți ani, Dumitru! 

  **********

Sfântul pe care părinţii ţi l-au dăruit ca protector, când ţi-au ales numele, să-ţi călăuzească paşii pe calea speranţei, bucuriei şi sănătăţii!

 **********

 De ziua numelui tău, îți doresc un ocean de fericire și noroc. La mulți ani, Dumitriţa!

 **********

Sfântul Dumitru sa-ti dea sănătate si putere sa lupți pentru idealurile tale. Sa ai parte numai de clipe minunate, de bucurii si fericire alături de cei dragi.

  **********

 În această zi specială, îți doresc să-ți găsești calea spre fericire și succes. La mulți ani, Dumitru!

  **********

 La mulți ani, Dumitru! Îți urez ca ziua ta onomastică să îți aducă o raza de soare, să ai inima plină de speranță iar în lume să găsești numai fericire. La Mulți Ani, Dumitru!

 
 **********

Redescoperă sentimentele sincere ce ţi se adăpostesc în suflet, fii mai bun cu cei ce au nevoie de dragoste şi sprijin şi la fel de iubitor şi plin de caldură cum numai tu ştii !

 **********

Fie ca Sfântul Dumitru să-ți aducă în viață pace, dragoste și prosperitate. La mulți ani! 

 **********

La mulți ani şi voioşie, Domnul alături să-ţi fie, bucurii să-ţi dăruiască şi nimic să nu-ţi lipsească! La mulţi ani, Mitică!

 **********

La mulți ani! Ziua numelui tău să fie luminoasă și să se prelungească în multe altele aducătoare de bucurii. La mulți ani de Sfântul Dumitru!

 **********

Mai nouă Mai veche

نموذج الاتصال