Cateva mesaje cu urari de Sfantul Ioan


Cum in fiecare an in data de 7 ianuarie il sarbatorim pe Sfantul Ion si pe toti cei care poarta numele Ion, Ioan, Ioana sau nume derivate din acestea, este frumos sa le trimitem urari prietenilor si iubitilor sarbatoriti in ziua de Sf. Ion.
Iata in continuare cateva propuneri de mesaje care ar putea sa ii surprinda placut pe prietenii sau apropiatii tai care isi serbeaza ziua numelui.

- Sanatate, frumusete, vise, adevar, incredere, iubire. De aceste lucruri sa ai parte de ziua ta si in zilele ce vor urma! La Multi Ani de Sfantul Ion!

- E 7 Ianuarie si eu beau deja in cinstea ta! Ioane, sa ne traiesti ani o mie, La multi ani cu prietenie!

- Multa sanatate si La Multi Ani, la multe like-uri si la multi bani!



- Fie ca darul iubirii, al fericirii, al implinirii sa fie ale tale incepand de astazi, de ziua ta! La multi ani, Ioana!

- Fie ca aceasta zi de Stantul Ion sa te duca pe culmi si mai inalte de succes si prosperitate. Sa ai o zi frumoasa! La multi ani!

- De ziua numelui tau, iti doresc tot binele din lume, noroc, fericire si sanatate, de toate sa ai parte! La multi ani, Ioane!

- Un cer albastru fara nori, In calea ta sa fie, Sa ai in viata numai flori, Noroc si bucurie! La multi ani de Sfantul Ion!

- Sa-ti dea Domnul sanatate, judecata inteleapta, viata lunga pamanteasca, ce-ti doresti bun sa se implineasca! La multi ani!

- Inlatura tot ce e rau, lasa-l pe Sfantul Ion sa deschida un capitol fericit din viata ta! La multi ani cu sanatate, Ioane!

- O inima perfecta este o inima care nu a daruit niciodata iubire! Eu iti dau azi o bucatica din inima mea si sper ca poate intr-o zi imi vei putea da si tu o bucatica din a ta. Vom fi doua inimi imperfecte dar mai fericite decat orice alte inimi perfecte! La multi ani, iubitul meu!

- Ti-as ura tot binele din lume, dar iti urez simplu,”sa ai parte de mult bine”… Nu-ti pot ura TOT binele pentru ca mai vreau sa ramana si pentru mine! Te pup si o zi frumoasa prietene! La multi ani de Sf. Ion!

- Frunza verde de marar azi e ziua ta iar! Te urez ca de fiecare data, azi sa o facem si mai lata! Sa dam iama-n veselie si asa tot anu’ sa ne tiie! La multi ani, Ionica draga, te-asteptam cu bucurie, sa ne-apucam de paranghelie!

- Trenule masina mica, adu-i vagoane pline de fericire lui Ionica, Sa paseasca doar pe drumul drept si sa fie mereu intelept! La multi ani prietene, de Sfantul Ion!

Mai nouă Mai veche

نموذج الاتصال