Italia - tara in care sunt interzise site-urile de torrente

Cand vine vorba de torrente, italienii nu se joaca, aceste site-uri fiind interzise in peninsula Daca esti obisnuit sa descarci filme de pe site-uri precum TorrentReactor, Torrents.net, The Pirate Bay sau KickassTorrents, daca esti in Italia, la accesarea lor vei fi întâmpinat, fie de un mesaj de la Guardia di Finanza (Garda Financiara) care specifica ca astfel de site-uri sunt interzise în Peninsula, fie de un ecran alb. Cu toate acestea, pirati exista. Unul dintre ei a fost retinut recent de autoritatile italiene si amendat cu 6,4 milioane de euro.


Un italian în vârsta de 49 de ani, administra împreuna cu sora lui mai multe site-uri precum MusicShare, FilmShare, ItalianSexy si ItalianShare. Acesta din urma avea peste 300.000 de membri si mai mult de 31.000 de linkuri catre filme, muzica, programe, jocuri, indexate pe BitTorrent si reteaua eDonkey.

Conform raportului autoritatilor italiene, paguba produs de barbatul din Napoli se ridica la 32 de milioane de euro. Numai în luna iulie 2012 acesta a câstigat 580.000 de euro din reclama, donatii si prin vânzarea bazei de utlizatorii catre publicitari.


Daca italianul nu va reusi sa plateasca amenda colosala va fi judecat si trimis la închisoare.
Iata in continuare cele mai piratate filme saptamâna trecuta

1.    The Twilight Saga Breaking Dawn Part 2
2.    Company of Heroes
3.    Skyfall
4.    Wreck It Ralph
5.    Here Comes The Boom
6.    Gangster Squad
7.    Hansel & Gretel: Witch Hunters
8.    Django Unchained
9.    Life of Pi
10.  The Hobbit: An Unexpected Journey
Mai nouă Mai veche

نموذج الاتصال