Luke Skywalker se intoarce pe marele ecrane

Noul film din serie, "Star Wars: Episode VII", va fi regizat de cineastul J.J. Abrams si va fi lansat pe marile ecrane în 2015. Dupa ce Disney a cumparat franciza "Razboiul stelelor" de la Lucasfilm, în cadrul unei tranzacţii de 4,05 miliarde de dolari, în toamna anului 2012, celebrele studiouri hollywoodiene au anunţat ca au în pregatire un nou episod al legendarei serii.


Mark Hamill este în negocieri pentru a-si relua rolul care l-a facut celebru, Luke Skywalker, din trilogia originala "Razboiul stelelor/ Star Wars", într-o serie de continuari ale francizei de succes planuite de studiourile Disney. Actorul în varsta de 61 de ani, care a interpretat în celebra trilogie rolul unui cavaler Jedi, a confirmat ca este în negocieri pentru a juca în noile filme din seria Star Wars.

Şi actorul Harrison Ford, în varsta de 70 de ani, care a jucat rolul Han Solo, este în negocieri sa apara în noile filme.


Nu se stie deocamdata daca actriţa Carrie Fisher, în varsta de 56 de ani, este în negocieri pentru a juca rolul prinţesei Leia, sora lui Luke Skywalker.

Mai nouă Mai veche

نموذج الاتصال